Snoop Dogg en Martha Stewart brengen samen kookboek uit

Snoop Dogg Martha Stewart kookboek
Martha Stewart

Snoop Dogg slaat een nieuwe weg in. De rapper gaat zijn favoriete recepten delen met de wereld en heeft het afgelopen jaar gewerkt aan een heus kookboek. Dat deed hij met zakenvrouw en meesterkokkin Martha Stewart.

From Crook to Cook

Het kookboek From Crook To Cook zal eind oktober in de Amerikaanse winkelschappen ligt. ‘Ik breng de kookboekenwereld tot een hoger niveau met een verzameling van mijn favoriete recepten’, liet Snoop weten in een persbericht. De rapper deelt vooral recepten van good food, zoals macaroni met kaas, wafels en spareribs. Ook legt Snoop uit hoe je de perfecte ‘gin and juice’ maakt, een knipoog naar zijn grote hit uit 1993.

Sidekick

Het is niet voor het eerst dat Martha Stewart en Snoop Dogg samenwerken. Tien jaar geleden ontpopte de rapper zich als sidekick van de keukenprinses. ‘Comedians hebben sidekicks en bands omdat die hen in staat stellen vrijer te zijn. Snoop geeft me vrijheid’, zei Stewart toen in een interview.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Recepten