Het favoriete recept van Britse modejournalist Louise Roe voor een heerlijk 'pear cobbler' dessert

Lekker culinair genieten in een handomdraai met dit gemakkelijke recept.

louise roe aan het koken
Louise Roe

Nu je de hele dag thuiszit in quarantaine kun je je eindelijk volledig storten op het ontwikkelen van je kookskills. Immers, meer dan genoeg tijd. Maar soms zie je met duizenden online recepten door de bomen het bos niet meer. Wat is nou écht lekker, en waar kun je je kostbare tijd in de keuken beter niet aan verspillen? Daar wilt Vogue je een handje bij helpen. Bijvoorbeeld met dit heerlijke recept: Britse modejournalist Louise Roe deelt haar favoriete dessertrecept met Vogue, dat je thuis in een handomdraai op tafel zet.

Louise Roe's favoriete pear cobbler

Een cobbler is een dessert gemaakt van een laag warm fruit met deeg eroverheen. Eenvoudig te bereiden, maar daarom niet minder lekker. Het recept voor deze pear cobbler hieronder is het favoriete dessert van Louise. 'Deze gekruide pear cobbler is iets wat mijn moeder maakte toen ik jong was, en nu maak ik 'm voor mijn eigen dochter,' vertelt Louise Roe. 'Het is zo lekker, super makkelijk, en is zo bereid: het perfecte snelle dessert voor een avondje thuis.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Benodigdheden

  • 4 medium peren, in dunne grote plakken
  • 1/2 theelepel bastardsuiker
  • 3/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zout
  • 1/8 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 3 eetlepels kokosolie
  • 5 kruidnagels
  • Een paar druppels vanilleextract
  • Granola

    Bereidingswijze

    1. Leg de peren in een grote ovenschaal met een laagje kokosolie
    2. Meng in een kleine kom het suiker, de kaneel, zout, nootmuskaat, kruidnagel en de helft van de kokosolie en vanille-extract
    3. Verwarm de rest van de kokosolie in een pan en meng het dan met de granola, voordat je het mengsel op de peren legt
    4. Bak 25 tot 30 minuten op 190 ° C of tot het beleg goudbruin is en het fruit zacht
    5. Serveer warm, met ijs, en geniet ervan.

      Bekijk ook: Louise Roe geeft haar werkkamer een stylish metamorfose

      This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
      Advertentie - Lees hieronder verder
      Meer van Recepten