De rooftop van de Bijenkorf wordt een cocktailbar

De Pulitzer’s Bar van Pulitzer Amsterdam strijkt van op de bovenste etage van de Bijenkorf in Amsterdam.

Bar, Building, Coffeehouse, Restaurant, Interior design, Barware, Furniture, Table, Café, Pub,
De Bijenkorf

De Pulitzer’s Bar van Pulitzer Amsterdam strijkt neer op de bovenste etage van de Bijenkorf in Amsterdam. Gedurende vier dagen worden de rooftop en binnenbar van restaurant The Kitchen in de Bijenkorf omgetoverd tot een klassieke art-deco cocktailbar.

Bee's Knee no.3

Van muziek en meubilair tot menukaart: alles staat in het teken van Pulitzer’s Bar - een tijdloze hotelbar aan de Amsterdamse Keizersgracht. Cocktailvakmannen shaken en stirren vier dagen lang de meest goddelijke cocktails. Speciaal voor deze samenwerking, is de Bee’s Knee no.3 cocktail gecreëerd. Bij het proeven van deze honingzoete cocktail, laat de nasmaak een kleine bijenachtige prik in de mond achter door de kick van de gembersiroop. Vanaf de rooftop van The Kitchen heb je een waanzinnig uitzicht over de stad. Very New York. De perfecte plek om van de zon te genieten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder