Moët & Chandon opent champagnehotel Maison Moët in Parc Broekhuizen

Dompel je onder in luxe in Parc Broekhuizen tijdens de weekenden van Maison Moët.

moet-chandon-champagne-hotel
Roger Neve

Toe aan een ontspannen weekend in een beeldschone chateau maar geen tijd om af te reizen naar Frankrijk? Dit najaar kun je dichter bij huis genieten van een droomverblijf, en wel in Parc Broekhuizen. Van 19 oktober tot 9 december is het kasteel namelijk door het Franse champagnehuis Moët & Chandon omgetoverd tot Maison Moët.

De Jean-Rémy Moët Suite.
Roger Neve

Maison Moët

Moet & Chandon, opgericht in 1743, opent zeven weken lang elke vrijdag en zaterdag de deuren van Maison Moët in Parc Broekhuizen. Voor even waan jij je in Frankrijk, in een vorstelijke chateau. Het landgoed stamt uit 1408 en ligt middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het kasteel draagt honderden jaren geschiedenis met zich mee en is gevestigd op een uitgestrekt grasveld en omgeven door prachtige tuinen en een kasteelvijver. Het concept van de overnachting in het Maison is afgeleid van het originele huis van Moët & Chandon, Château de Saran, dat begin 19de eeuw werd opgezet door Jean Remy Moët. Tijdens het exclusieve verblijf in één van de veertien suites worden gasten ondergedompeld in een wereld van luxe.

Roger Neve

Champagne, champagne, champagne

Tijdens het verblijf worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een fantastisch 5-gangen-diner, uiteraard met champagne-arrangement, een champagneproeverij en is er een home-cinema waar je een film kan kijken. Overal is aan gedacht, zo is er ook een speciale wardrobe room waar prachtige jurken kan huren en waar Givenchy een beauty touch-up geeft, om sprankelend aan het diner te verschijnen. In iedere suite zijn ook Givenchy-producten aanwezig. En to top it off kunnen gasten in de ochtend genieten van een klassiek Frans ontbijt op bed, met champagne.

Een verblijf boek je via www.maisonmoet.nl.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder