Zo ziet 's werelds meest luxueuze vliegtuig eruit

Singapore Airlines is uitgeroepen tot vliegmaatschappij van het jaar.

singapore-airlines-luxueuze-vliegtuig
Singapore Airlines

De echte reisverslaafden zullen het herkennen. Het lijkt bijna onmogelijk om uitgerust aan te komen op je eindbestemming omdat reizen toch vaak een hassle is. Denk aan hectische check-in’s, offline maps downloaden en je Spotify-lijst op het laatste nippertje aanmaken. Gelukkig zijn er vliegmaatschappijen die ervoor zorgen dat je door voorafgaande stresssituaties toch uitgerust op je bestemming arriveert. Skytrax heeft de top 10 beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld bekendgemaakt. En daar zit één bij die als winnaar werd benoemd door zo'n 20 miljoen reizigers van over heel de wereld.

Top 10

Singapore Airlines is gisteravond tot 'Airline of the Year' verkozen tijdens de 2018 Skytrax World Airline Awards-uitreiking in Londen. Qatar Airways, de winnaar van vorig jaar, staat nu op de tweede plaats. Lufthansa is de enige Europese maatschappij die de top 10 behaalde. De Aziatische vliegmaatschappij, Singapore Airlines, heeft een van de nieuwste boeings ter wereld en een netwerk dat zich verspreid over zes continenten.

Singapore Airlines.
Singapore Airlines

Luxueuze touch up

Wat de first class zitjes zo speciaal maakt? Hou je vast. Zachte bedden van twee meter, een entertainment aanbod met games en films die je op het bijna 60 centimeter grote scherm van Bose bekijkt en een verzorgingskit van Ferragamo voor een touch up in het salon. Ook kun je via de 'Book the Cook'-formule nieuwe gerechten proeven, geïnspireerd op de eindbestemming.

Via de ’Book the Cook’-formule proef je nieuwe gerechten geïnspireerd op de eindbestemming.
Singapore Airlines
Singapore Girls in een sarong kebaya, gemaakt van traditioneel Aziatisch batik.
Singapore Airlines

Mode in de lucht

Leuk detail: de stewardessen van dienst, ook bekend als de 'Singapore Girls, zijn uitgedost in een sarong kebaya dat door Parijse modeontwerper Pierre Balmain in 1968 werd ontworpen. Naast alle luxueuze snufjes is de verdiende titel wellicht ook te wijten aan de geplande herlancering van 's werelds langste vlucht tussen Newark, New Jersey en Singapore in oktober 2018. Nu alleen nog je tickets boeken and you’re off!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder