Vogue zomer: survival guide voor de zomerse temperaturen

Van de mooiste zwembaden tot fijnste strandtenten.

hotspots-zomer
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland juli/augustus 2018

Het is puffen geblazen. Wat je dan echt wil vermijden is onnodige acties ondernemen. Bewegen in deze hitte is een kunst. Laat vermoeiende handelingen maar voor wat ze zijn en ontdek deze verkoelende hotspots om de hitte deze week te trotseren. Leg je neer, bestel een verfrissend drankje en ga opnieuw liggen. Niet moeilijk en heel doeltreffend. Rekening houden met COVID-19 maatregelen en je plek reserveren is aangeraden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De mooiste buitenzwembaden in Nederland

Zwembad De Houtvaart

Houdt het hoofd koel door een duik te nemen in een van de vele buitenzwembaden die Nederland rijk is! Ideaal als het strand te ver weg is, of je niet tegen zand in je schoenen kan. Wij maakten een selectie.

Dit zijn de beste rooftop bars van Nederland

Dakkas

Waar kun je de zonnestralen nu beter opvangen dan hoog in de lucht? Precies. Van Amsterdam tot Rotterdam tot Utrecht tot Groningen: in elke stad gebeurt het tegenwoordig op het dak. Vogue selecteert de fijnste dakterrassen van Nederland.

Amber Valetta siert op cover van Vogue's big summer issue

Dit zijn de fijnste strandtenten

Barbarossa

Van Bergen aan Zee tot Zandvoort en van Domburg tot Terschelling: dit zijn de leukste strandtenten om deze week een boek te lezen, te surfen of in een hangmat te hangen.

13 x spa's om volledig op te laden

Welness Leiden

Als het zo heet is, wil je het liefst niet te veel bewegen. Vogue tipt daarom de dertien beste spa's in Nederland, waar je kunt bijkomen op elk moment van de dag.

Dit zijn dé terrassen van Amsterdam

PARK

Van stadstuin tot dakterras tot stadsstrand: dit zijn de terrassen met de meeste zonuren, een sublieme wijnkaart en goddelijke hapjes. Dit zijn dé terrassen van Amsterdam waar je moet wezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder