Je kan eindelijk iemand een droomreis cadeau doen

Doe een reis cadeau met Flight Gift Card.

droomreis-cadeau-doen
Getty Images

Huisgemaakte Dolce & Gabbana-pasta, een vlinderluchtbed van Missoni of een extravagante Gucci-zonnebril: het vinden van een uniek cadeau is soms bijzonder lastig. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Vanaf vandaag kun je een vliegreis cadeau doen, dankzij de Flight Gift Card. Een reis door de tuinen van Yves Saint Laurent in Marrakech of een roadtrip door de Toscane? Je doet het nu cadeau.

Droomcadeau

De Flight Gift Card is inzetbaar op 98% van de vluchten, wereldwijd. Meer dan 300 internationale luchtvaartmaatschappijen nemen deel aan de cadeaukaart. En dat betekent dat de ontvanger keuze heeft uit meer dan 980 bestemmingen in 70 verschillende landen. Je kan de persoonlijke voucher online personaliseren, door een kaart of een videoboodschap toe te voegen. Je kan er ook voor kiezen om een ouderwets kaartje te sturen, dat per post wordt bezorgd. De cadeaukaart is geldig voor twee jaar. Ben je de gelukkige ontvanger van een kaart? Wat dacht je dan van Korea, Peru of Bali? Bon voyage!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder