Het zusje van Hotel New York in Rotterdam krijgt een "zwevend" zwembad

Hotel New York in Rotterdam krijgt er een zusje bij, genaamd Hotel Chicago. Het hotel krijgt een zwevend zwembad op de Wilhelminapier.

zwevend-zwembad-hotel-new-york
Team V Architectuur

Wie fan is van het beroemde hotel New York in Rotterdam zal blij zijn met de komst van een zusje. De bouw van het 17e hotel van Westcord Hotels is vandaag aangekondigd. Hotel Chicago, de naam van het nieuwe hotel, wordt verwacht op de Wilhelminapier mét een zwevend zwembad dat tussen de twee gebouwen zal 'hangen'.

Hotel Chicago

Hotel Chicago krijgt 182 hotelkamers verdeeld over twee gebouwen van vijf en acht verdiepingen waarbij het zwembad van 25 meter de showstopper wordt. Het zwembad zal een transparante bodem hebben, en tussen twee gebouwen in komen te liggen. Onder het zwembad zal een terras worden gebouwd, dat uitkijkt op de onderkant van het transparante zwembad, voor een spectaculaire view. Er zijn ook plannen voor een wellnessgedeelte en een dakterras, om de drukte van de stad te ontvluchten. 'Hoe geweldig is het als je van de ene naar de andere toren kunt zwemmen en om je heen de rest van de pier ziet', zei architect Annette Bos bij de presentatie van de plannen in Hotel New York aan AD.

Team V Architectuur

Opening

Hotel Chicago wordt het derde hotel in Rotterdam voor de hotelgroep. Het hotelimperium van de Hollandse Harry en Jennifer Westers heeft naast deze nieuwkomer al succesvolle voorlopers als Hotel New York en ss Rotterdam. De opening van het hotel wordt in 2021 verwacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder