Weekendtip: Rosé Sundays bij Jansz. in Amsterdam

Jansz. organiseert zomerse Rosé Sundays op zondag in Amsterdam.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zodra de zon schijnt in Amsterdam strijkt iedereen neer op een van de vele terrassen in de stad. Tijdens de eerste en derde zondag van juni, juli en augustus zal het in de Amsterdamse Reestraat nog net even wat drukker worden. Dan organiseert restaurant Jansz. namelijk de exclusieve Rosé Sundays.

Zoals de Fransen

De Negen Straatjes staan bekend om de vele boetieks, vintage winkels en uiteenlopende restaurants. Zo vind je er op de hoek van de Keizersgracht en de Reestraat Jansz, het restaurant van het Pulitzer Hotel. In de zomermaanden kun je er tussen 12.00 uur en 17.00 uur op zondag lunchen zoals ze dat in de Franse Provence doen, namelijk uitgebreid en met een goed glas rosé. Je kijkt uit op de Keizersgracht en kunt eindeloos mensen kijken en bijpraten met vrienden en familie. Jansz serveert voor deze zondagse lunches wijnen van MiP (Made in Provence) uit de Côtes de Provence, de grootse roséproducent ter wereld. Rosé nuttigen op een lege maag is niet aan te raden. Daarom maakt Chef Jeroen Robberegt passende gerechten zoals gerookte zalm op eiersalade en Côte de Veau met hasselback van een Big Green Egg barbecue. Je kunt ook altijd kiezen voor iets van de normale menukaart. Jansz. organiseert de Rosé Sundays op 3 & 17 juni, 1 & 15 juli en 5 & 19 augustus. Santé!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder