De Hermitage in Amsterdam opent deze week buitenbioscoop in binnentuin

Een buitenbioscoop op een heel bijzondere plek.

Hermitage Amsterdam Binnentuin Buitenbioscoop
Hermitage Amsterdam

Deze week transformeert de Hermitage in Amsterdam tijdelijk in een buitenbioscoop. In de binnentuin van het museum wordt van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 september een filmfestival georganiseerd, waar filmliefhebbers terecht kunnen om bijzondere films op het witte doek te bewonderen. Het is de eerste keer dat de Hermitage een eigen bioscoop opent in de binnentuinen van het museum.

Movies at the Hermitage

Het evenement, getiteld Movies at the Hermitage, wordt georganiseerd door Cintree, het filmplatform van actrice Hanna Verboom, en Outdoor Cinema. Die eerste is tevens verantwoordelijk voor het programma. Tijdens het festival verschijnen de films La Grande Bellezza, The Royal Tenenbaums en Léon van regisseur Luc Besson op het witte doek. Ook kun je iedere avond je filmkennis testen tijdens de filmquiz. De buitenbioscoop is het vervolg op het openluchtfilmfestival Night at the Museum, een evenement dat voorgaande jaren werd georganiseerd door Cintree in het Amsterdam Museum. Tickets zijn online beschikbaar en kosten 12 euro per persoon, en 22 euro voor twee personen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder