Pop-up restaurant Peroni Risotteria opent haar deuren in Amsterdam

Op dinsdag 9 oktober kun je genieten van risotto op sterrenniveau.

risotto-restaurant-amsterdam
Getty Images

Houd dinsdag 9 oktober vrij in je agenda: dan opent in Amsterdam een pop-up risottorestaurant op sterrenniveau haar deuren. Italiaans premium biermerk Peroni is het brein achter Risotteria, waar Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers in de keuken zullen plaatsnemen om hun kookkunsten te tonen aan het Nederlandse publiek.

Peroni Risotteria

Alleen op dinsdag 9 oktober kun de de goddelijke gerechten proeven van Manuel en Christian Costardi, de chefs van Peroni Risotteria. Het pop-up restaurant is gelegen aan de Aambeeldstraat 36 in Amsterdam-Noord, waar restaurant Hangar is gevestigd. Gedurende de hele avond wordt de beste Italo-disco muziek gedraaid om zo een La Grande Bellezza-sfeer te creëren. Ideaal voor alle liefhebbers van de Italiaanse keuken. Reserveer snel online, er zijn namelijk maar 100 plekken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder