Eerste kaasfonduerestaurant in Utrecht opent zijn deuren

De Bakkerswinkel komt met de ultieme hotspot voor kaasliefhebbers.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Als echte Nederlanders zijn we verzot op kaas, en die liefde wordt maar eens bevestigd door de opening van een heus kaasfonduerestaurant. Op donderdag 4 oktober opent De Bakkerswinkel de deuren van restaurant Fondue au Fromage in Utrecht. Het nieuwe restaurant zal zich vestigen in één van de twee werfkelders van De Bakkerswinkel aan de Wittevrouwenstraat.

Geen gewone kaasfondue

Hoewel je bij kaasfondue al gauw denkt aan een pan met niet al te smaakvolle kaas, is dat bij De Bakkerswinkel wel even anders. 'We gaan ons echt specialiseren. Niet even een klein pannetje kaas. Het is echt de kaasfondue waar je voor komt,' aldus Ton Geelhoed, eigenaar van de Bakkerswinkel Utrecht. Iedere liefhebber van fromage kan zijn hart ophalen. Gasten kunnen van donderdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur namelijk kiezen uit verschillende Nederlandse, Engelse, Franse en Zwitserse kazen. Reserveren kan via de website van De Bakkerswinkel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder