Bij deze Antwerpse hotspot wil je zijn voor een authentieke high tea

Op de Lange Gasthuisstraat in de Belgische stad kun je terecht voor een echte afternoon delight.

Pink, Room, Furniture, Interior design, Purple, Table, Living room, Magenta, Coffee table, Material property,
Domestic

Een warme bakker die niet alleen de lekkerste dingen op tafel tovert, maar waar je ook gewoon kan aanschuiven voor een high tea in de mooiste setting? Het kan bij Domestic in Antwerpen. Deze inspirerende plek in de Lange Gasthuisstraat is de pitstop die je wil maken tijdens een citytrip in de Belgische stad.

Marmeren bakkerij

Het poederroze interieur met hoge plafonds van Cuisinette Domestic is op de eerste etage van het historische pand te vinden, destijds gecreëerd in het verlengde van restaurants Dôme en Dôme sur Mer. Klinken broodjes met zeldzame granen, zoete brioches en krokante baguettes als welgekomen? Probeer dan eens de authentieke Engelse high tea op een vroege middag of ga eens langs in hun marmeren bakkerij op de Zurenborg. Wie zegt dat je naar Sketch in Londen moet afreizen als je in een roze hemel wil belanden? Probeer zeker het bekende frambozentaartje die top patissier Sander Goossens voor zijn rekening neemt. Je kunt ook kiezen voor hartige snacks tijdens de high tea waarvoor je 31 euro per persoon neertelt.

Domestic op de Zurenborg
Domestic
Domestic
Binnenterras.
Domestic
Domestic
Warme bakker en kruidenierszaak in Antwerpen centrum.
Domestic
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder