De meest adembenemende luxe wintersport chalets voor de skivakantie van je dromen

Van luxueuze villa's in Nieuw-Zeeland tot knusse chalets in Frankrijk, in deze Airbnb's heb je de mooiste skivakantie ooit.

Air B&B Wintersport
Airbnb

De winter hangt in de lucht en we beginnen de kaasfondue, de après-ski, maar vooral de kraakheldere Alpenlucht al te ruiken: het is aftellen naar de wintersport! En omdat dromen altijd mag, hebben we de meest adembenemende luxe chalets op Airbnb voor je eerstvolgende skivakantie verzameld. Nu alleen nog je grote familie of vriendengroep zover krijgen, maar met privé zwembaden, thuisbioscopen en een helipad om aan huis te landen, zijn overtuigende argumenten binnen handbereik. Kijk mee.

1. Chamonix, Frankrijk

  Air B&B

  Met een oppervlakte van maar liefst 400 m² is dit Franse chalet perfect voor een familievakantie waar niets aan ontbreekt. Omsingeld door Franse politici en Europese royals zal je gezeteld in dit moderne doch zeer chique verblijf ook net zo'n celebrity voelen.

  Air B&B

  Reserveren

  Gemiddeld €999 per nacht, maximaal 10 personen.

  2. Le Grand Bornand, Frankrijk

  Air B&B

  Gelegen hoog in de bergen met een open haard, sauna en jacuzzi is dit het ultieme chalet voor een romantisch weekje weg. Samen met je partner en wat vrienden kun je lang nadat de laatste piste gesloten is je vermaken rond het binnenzwembad met panoramisch uitzicht over het berglandschap.

  Air B&B

  Reserveren

  Gemiddeld €680 per nacht, maximaal 14 personen.

  3. Sankt Moritz, Zwitserland

  Air B&B

  In dit chalet is de eye-catcher het torentje waar je kunt uitbuiken na de kaasfondue. Met dank aan de spectaculair knusse woonkamer met gigantische in satijn beklede banken kun je hier gerust Kate Middleton ontvangen, mocht ze in de buurt zijn. Een van Kate's favoriete skioorden.

  Air B&B

  Reserveren

  Gemiddeld €350 per nacht, maximaal 7 personen.

  4. San Martino Al Monte, Italië

  Air B&B

  Gemaakt van rotsen uit de Dolomieten zou je dit gebouw eerder in de heuvels van Hollywood verwachten dan in een skigebied. Perfect voor de meer avontuurlijke wintersporter, heeft deze spraakmakende villa een magnifiek uitzicht op de gletsjers van de Italiaanse Dolomieten.

  Air B&B

  Reserveren

  Gemiddeld €750 per nacht, maximaal 4 personen.

  5. Biberwier, Oostenrijk

  Air B&B

  Perfect voor een romantische weekendje weg is dit knusse chalet voor jou en je geliefde. Gelegen in het midden van het dorp Biberwier kun je gerust volop van elkaars gezelschap genieten. Met sauna's en een natuurlijke zwemvijver is er geen betere plek om je familie uit te breiden, mocht je dat van plan zijn.

  Air B&B

  Reserveren

  Gemiddeld €510 per nacht, maximaal 2 personen.

  6. Wanaka, Nieuw-Zeeland

  Bedroom, Room, Property, Furniture, Interior design, Ceiling, Bed, Building, House, Real estate,
  Airbnb

  Deze villa heeft een spectaculair panoramisch uitzicht over Lake Wanaka en het bergachtige landschap. Het chalet is een mix van traditionele houtwerk en moderne architectuur. En daar krijg je ook nog eens een halve manege en een gigantisch terras bij. Als je altijd al hebt willen weten hoe de jetset leeft, dan is deze villa de perfecte plek om dat uit te testen.

  Swimming pool, Natural landscape, Property, Sky, House, Home, Real estate, Estate, Building, Backyard,
  Airbnb

  Reserveren

  Gemiddeld €5800 per nacht, maximaal 14 personen.

  7. Flumet, Frankrijk

  Air B&B

  Dit grandioze chalet is de ultieme plek voor een grote groep. Met plek voor meer dan zestien personen, een heuse thuisbioscoop, een zwembad én speelkamer zal skiën misschien het laatste zijn waar je aan denkt op deze vakantie. Je zal hier niet met de auto naartoe hoeven reizen, want je kunt vanuit je privéjet zo de helikopter instappen om uiteindelijk op je eigen heli-platform bij het huis te landen.

  Air B&B

  Reserveren

  Gemiddeld €1700 per nacht, 16+ personen.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder