De meest adembenemende luxe wintersport chalets voor de skivakantie van je dromen

Van luxueuze villa's in Nieuw-Zeeland tot knusse chalets in Frankrijk, in deze Airbnb's heb je de mooiste skivakantie ooit.

Air B&B Wintersport
Airbnb

Soms hangt de winter al in de lucht waarbij we beginnen te denken aan de kaasfondue, maar vooral de kraakheldere Alpenlucht: het is bijna aftellen naar de wintersport! En omdat dromen altijd mag, hebben we de meest adembenemende luxe chalets op Airbnb voor je eerstvolgende skivakantie verzameld. Nu alleen nog je familie of vriendengroep zover krijgen, maar met privé zwembaden, thuisbioscopen en een helipad om aan huis te landen, zijn overtuigende argumenten binnen handbereik. Omdat we door de pandemie momenteel nog niet met grote groepen mogen samenhokken, is deze spectaculaire lijst vooral om alvast weg te dromen. Kijk mee.

1. Chamonix, Frankrijk

  Air B&B

  Met een oppervlakte van maar liefst 400 m² is dit Franse chalet perfect voor een familievakantie waar niets aan ontbreekt. Omsingeld door Franse politici en Europese royals zal je gezeteld in dit moderne doch zeer chique verblijf ook net zo'n celebrity voelen.

  Air B&B

  Reserveren

  2. Le Grand Bornand, Frankrijk

  Air B&B

  Gelegen hoog in de bergen met een open haard, sauna en jacuzzi is dit het ultieme chalet voor een romantisch weekje weg. Samen met je partner en wat vrienden kun je lang nadat de laatste piste gesloten is je vermaken rond het binnenzwembad met panoramisch uitzicht over het berglandschap.

  Air B&B

  Reserveren

  3. Sankt Moritz, Zwitserland

  Air B&B

  In dit chalet is de eye-catcher het torentje waar je kunt uitbuiken na de kaasfondue. Met dank aan de spectaculair knusse woonkamer met gigantische in satijn beklede banken kun je hier gerust Kate Middleton ontvangen, mocht ze in de buurt zijn. Een van Kate's favoriete ski-oorden.

  Air B&B

  Reserveren

  4. San Martino Al Monte, Italië

  Air B&B

  Gemaakt van rotsen uit de Dolomieten zou je dit gebouw eerder in de heuvels van Hollywood verwachten dan in een skigebied. Perfect voor de meer avontuurlijke wintersporter, heeft deze spraakmakende villa een magnifiek uitzicht op de gletsjers van de Italiaanse Dolomieten.

  Air B&B

  Reserveren

  5. Biberwier, Oostenrijk

  Air B&B

  Perfect voor een romantische weekendje weg is dit knusse chalet voor jou en je geliefde. Gelegen in het midden van het dorp Biberwier kun je gerust volop van elkaars gezelschap genieten. Met sauna's en een natuurlijke zwemvijver is er geen betere plek om je familie uit te breiden, mocht je dat van plan zijn.

  Air B&B

  Reserveren

  6. Wanaka, Nieuw-Zeeland

  Bedroom, Room, Property, Furniture, Interior design, Ceiling, Bed, Building, House, Real estate,
  Airbnb

  Deze villa heeft een spectaculair panoramisch uitzicht over Lake Wanaka en het bergachtige landschap. Het chalet is een mix van traditionele houtwerk en moderne architectuur. En daar krijg je ook nog eens een halve manege en een gigantisch terras bij. Als je altijd al hebt willen weten hoe de jetset leeft, dan is deze villa de perfecte plek om dat uit te testen.

  Swimming pool, Natural landscape, Property, Sky, House, Home, Real estate, Estate, Building, Backyard,
  Airbnb

  Reserveren

  7. Flumet, Frankrijk

  Air B&B

  Dit grandioze chalet is de ultieme plek voor een grote groep. Met plek voor meer dan zestien personen, een heuse thuisbioscoop, een zwembad én speelkamer zal skiën misschien het laatste zijn waar je aan denkt op deze vakantie. Je zal hier niet met de auto naartoe hoeven reizen, want je kunt vanuit je privéjet zo de helikopter instappen om uiteindelijk op je eigen heli-platform bij het huis te landen.

  Air B&B

  Reserveren

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder