Restaurant 5&33 in Amsterdam opent een pop-up truffelrestaurant

Waar je kunt genieten van alles truffel.

pasta-restaurant-truffel-amsterdam
Dolce & Gabbana

Vanaf 7 november kunnen we in Amsterdam genieten van een nieuw dining-concept volledige dedicated aan truffels. Restaurant 5&33 opent het concept in samenwerking met chef-kok Julius Jaspers.

Zwarte truffel
Truffle Tuesday
Advertentie - Lees hieronder verder

Alles truffel

Truffelmayonaise, truffel pizza’s, truffel risotto; tegenwoordig is deze exclusieve delicatesse een populaire en geliefde smaak. Nu opent in Amsterdam het dining-concept waar enkel gerechten worden geserveerd met het exclusieve product. Zo bestaat er een 4-gangen diner met als hoofdingrediënt de truffel. Zelfs in het toetje is de truffel verwerkt. ‘Met de beste ingrediënten en een eenvoudig recept geef je de truffel het podium dat deze delicatesse verdient’, aldus Julius Jaspers.

Truffle Tuesday

Truffle Tuesday

Naast het 4-gangen menu biedt het restaurant vanaf 20 november het concept Truffle Tuesday aan - waar elke dinsdag truffelpasta gecombineerd met een glas prosecco wordt aangeboden voor 20 euro. De truffels die gebruikt worden voor de gerechten zijn afkomstig uit de Italiaanse streek Umbrië. Speciaal aan het exclusieve ingredient is dat het enkel door zogeheten truffelhonden kan worden gevonden, die kunnen ruiken waar de truffel onder de grond verstopt zit. Het 4-gangen diner is beschikbaar tot eind februari volgend jaar en reserveren voor Truffle Tuesday kan hier.

Advertentie - Lees hieronder verder