Restaurant 5&33 in Amsterdam serveert alles met truffel

Op deze plek geniet je van alles met truffel.

truffel-restaurant-amsterdam-5&33
Maison PR

We kunnen in Amsterdam genieten van een nieuw dining-concept volledig dedicated aan truffels. Restaurant 5&33 heeft een concept waar alles rond truffels draait, dit seizoen in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

Zwarte truffel
Truffle Tuesday

Alles truffel

Truffelmayonaise, truffel pizza’s, truffel risotto; tegenwoordig is deze exclusieve delicatesse een populaire en geliefde smaak. In Amsterdam bestaat sinds een tijdje het dining-concept waar enkel gerechten worden geserveerd met het exclusieve product. Zo bestaat er een viergangen diner met als hoofdingrediënt de truffel. Zelfs in het toetje is de truffel verwerkt. Freek en Guillaume hebben één van de gerechten ontwikkeld en toegevoegd aan het menu: gefrituurde bloemkool met een Hollandaise saus van gerookte ham, sjalotjes, Pecorino en truffel.

Truffle Tuesday

Truffle Tuesday

Naast het viergangen menu biedt het restaurant vanaf 29 oktober het concept Truffle Tuesday aan - waar elke dinsdag een truffelvoorgerecht, de beroemde 5&33 truffelpasta en een glas Franciacorta voor 35 euro wordt aangeboden. Hiervoor wordt zwarte truffel gebruikt. Reserveren voor Truffle Tuesday kan hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder