Restaurant 5&33 in Amsterdam serveert alles met truffel

Op deze plek geniet je van alles met truffel.

pasta-restaurant-truffel-amsterdam
Dolce & Gabbana

We kunnen in Amsterdam genieten van een nieuw dining-concept volledige dedicated aan truffels. Restaurant 5&33 heeft een concept waar alles rond truffels draait in samenwerking met chef-kok Julius Jaspers.

Zwarte truffel
Truffle Tuesday

Alles truffel

Truffelmayonaise, truffel pizza’s, truffel risotto; tegenwoordig is deze exclusieve delicatesse een populaire en geliefde smaak. In Amsterdam bestaat sinds een tijdje het dining-concept waar enkel gerechten worden geserveerd met het exclusieve product. Zo bestaat er een viergangen diner met als hoofdingrediënt de truffel. Zelfs in het toetje is de truffel verwerkt. ‘Met de beste ingrediënten en een eenvoudig recept geef je de truffel het podium dat deze delicatesse verdient’, aldus Julius Jaspers.

Truffle Tuesday

Truffle Tuesday

Naast het viergangen menu biedt het restaurant sinds vorig jaar het concept Truffle Tuesday aan - waar elke dinsdag truffelpasta gecombineerd met een glas prosecco wordt aangeboden voor 20 euro. De truffels die gebruikt worden voor de gerechten zijn afkomstig uit de Italiaanse streek Umbrië. Speciaal aan het exclusieve ingrediënt is dat het enkel door zogeheten truffelhonden kan worden gevonden, die kunnen ruiken waar de truffel onder de grond verstopt zit. Reserveren voor Truffle Tuesday kan hier.

Advertentie - Lees hieronder verder