Schaatsen op het dak met uitzicht op Amsterdam bij Floor17

Schaatsen op 85 meter hoogte, het kan nu.

schaatsbaan-amsterdam-schaatsen-floor17
Ron GalellaGetty Images

Haal je schaatsen gerust uit het vet, want zodra de vorst verschijnt begint het bij zowat elke Nederlander te kriebelen. Met meerdere nachten van minimaal -5 graden is de kans groot dat ijsbanen eind deze week 'hun deuren' openen. Schaatsen op natuurijs is de natte droom van elke schaatsfanaat, al zullen we daar nog even op moeten wachten. Met weersvoorspellingen die veelbelovend zijn, hebben we goede hoop. Waar je nu wel al terecht kan is onder andere bij Floor 17 die heeft deze winter een ijshockey- en curlingbaan op het dak heeft. De schaatsbaan biedt een spectaculair uitzicht over de skyline van Amsterdam.

Ice ice baby

Potje ijshockey op 85 meter hoogte? Het kan deze winter bij Floor17. Het restaurant opende vorig jaar al een rolschaatsbaan op het dak. Door het grote succes is er nu een schaatsbaan. Er is een ijshockeybaan en er zijn twee curlingbanen, er is warme chocolademelk en glühwein (heel belangrijk). Je kan de rooftop ook afhuren voor een uniek verjaardagsfeestje. Om de opening van de schaatsbaan te vieren serveerde het restaurant ook een speciaal ‘CURL & (SK)ATE’ driegangenmenu, om het schaatsfeestje compleet te maken. Floor17's Rooftop Terrace is nog geopend t/m 3 februari.

Ice rink, Ice hockey, Hockey, Roof, Team sport, Bandy, Stick and Ball Games, Sports, Recreation, Net,
Floor17Facebook

En ook kun je nog tot 3 februari op het Museumplein terecht voor het sfeervolle Ice Amsterdam. Met uitzicht op het Rijksmuseum kunnen bezoekers onder meer genieten van de winterse lekkernijen en de gezellige wintersfeer. Daarnaast is de grote schaatsbaan natuurlijk ook weer geopend, waar er geschaatst kan worden onder de replica van 'De Magere Brug'.

Ice rink, Ice skating, Skating, Night, Recreation, Ice, Building, Winter, Winter sport, Leisure,
Ice Amsterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder