You're invited! De Vogue Christmas Market op zondag 8 december

De Zuiveringshal in het Westerpark in Amsterdam wordt omgetoverd tot een magisch Vogue-kerstparadijs.

Vogue Christmas Market
Presstigieux

Op zondag 8 december vindt hét kerst-event van het jaar plaats: de Vogue Christmas Market! Tijdens de tweede editie van de Christmas Market dompel je vast volledig onder in de kerstsferen en wordt de Zuiveringshal in het Westergas in Amsterdam omgetoverd tot een heus Vogue-winterwonderland.

Vogue Christmas Market

Bij de rijkelijk versierde kramen kun je ál je kerstinkopen doen: van boeken tot interieur-items en natuurlijk kleding en accessoires van onder andere Love Stories en Lois, allemaal hand-picked door de redacteuren van Vogue. Zo vind je exclusieve designer pieces van Nederlandse ontwerper David Laport, shop je de mooiste kerstversiering van Rivièra Maison en leggen Jetteke en Lieke van Lexmond je alles uitleggen over de kracht van de maan naar aanleiding van hun Moon Calendar. Er is een Vogue Shop met onder meer Vogue-truien en- kerstballen en is er de mogelijkheid gelijk je kerstboom te kopen. Ook kun je je Vogue-T-shirt laten personaliseren en een portret van jezelf laten tekenen. De eerste honderd bezoekers van de dag krijgen bovendien op vertoon van Vogue's decembernummer een gratis pin bij het Nederlandse merk Godert.

Black, Font, Black-and-white, Text, Monochrome, Monochrome photography, Graphic design, Calligraphy, Design, Photography,
Reinier RVDA

Handig; op de markt vind je tevens een inpakservice waar je al je aankopen meteen kunt laten inpakken. Entertainment is er ook in overvloed, met een mini-reuzenrad en de hele dag livemuziek. Tijdens deze feestelijke dag kun je al je Vogue-vragen stellen tijdens verschillende speeddates met de Vogue-redactie in het reuzenrad. In het Vogue Café x McGregor vloeit de glühwein en warme chocolademelk rijkelijk. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen, zo kunnen overheerlijke kerstkransjes worden versierd en kerstkleurplaten worden gemaakt. Aan het einde van de dag heb je al je kerstcadeau's ingeslagen, is je kerstlook compleet én heb je een onvergetelijke dag met vrienden of familie beleefd. Uiteraard is er een photobooth om de dag in stijl te vereeuwigen. Zien we je daar?

Waar:
Zuiveringshal, Westerpark in Amsterdam

Wanneer:
Zondag 8 december
11.00 - 18.00 uur

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder