Vogue loves: de 24hrs Pulitzer Experience

Waan jezelf toerist in eigen land en ervaar het ultieme vakantiegevoel.

Bedroom, Room, Furniture, Property, Bed, Interior design, Bed sheet, Bed frame, Floor, Building,
Pulitzer Amsterdam

Waan jezelf toerist in eigen land en ervaar het ultieme vakantiegevoel, tijdens de 24hrs Pulitzer Experience. Het onlangs gerestaureerde luxehotel Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht is verbonden met 17e- en 18e-eeuwse grachtenpanden en ligt in het hart van de stad. Het Pulitzer Amsterdam is de perfecte locatie voor een mini-break van 24 uur. Vogue nam deze zware verantwoordelijkheid op zich en testte met plezier de 24hrs Pulitzer Experience uit.

11:00

Sander Baks
Pulitzer Amsterdam

Na check-in in één van de suites gelegen aan de grachten, stap je op de Pulitzer Tourist Boat, voor een romantische tocht op de grachten. Vanuit de klassieke salonboot uit 1909, van teakhout met glas en lood, ervaar je de stad op unieke wijze en met de verhalen van schipper Arnold ga je nog meer van Amsterdam houden.

12:15

Pulitzer Amsterdam

Bij terugkomst biedt restaurant Pause in het Pulitzer hotel de perfecte gelegenheid voor een uitgebreide lunch. Het intieme restaurant met uitzicht op de tuinen is de ideale plek om je even terug te trekken. De ligging van het hotel vraagt na de lunch om een lange wandeling door de Negen Straatjes en de Jordaan. Beroemde bezienswaardigheden als het Anne Frank Huis, de Dam en de Jordaan liggen alle op minder dan 15 minuten lopen.

18:00

Pulitzer Amsterdam

Duik bij schemering de Pulitzer’s Bar in, voor een klassieke cocktail met uitzicht over de Keizersgracht. In de Speakeasy cocktailbar proef je de glamour van de jaren ’20 en kun je in alle rust genieten. Op dit moment is er een cocktailmenu, geïnspireerd op het legendarische leven van Pulitzerprijswinnaar Ernest Hemingway. Must try!

20:00

Pulitzer Amsterdam

Getting hungry? Via de bar loop je binnendoor naar restaurant Jansz voor een verfijnd diner. Het restaurant ligt gelegen aan de andere kant van het hotel, middenin de Negen Straatjes. Het interieur op zich is al een bezoek waard, met marmeren tafels, roze details en oud Amsterdamse elementen. De keuken bestaat uit moderne Nederlandse klassiekers. Zoals de hopjesvla op de dessertkaart, een aanrader!

23:30

Pulitzer Amsterdam

Dat service in het Pulitzer voorop staat, blijkt bij terugkomst in de suite, waar de dekens op bed alvast zijn open geslagen en de Le Labo Santal 33-toiletartikelen in de badkamer zijn aangevuld. Grote kans dat je de volgende dag geen enkele reden kan bedenken om het comfortabele bed te verlaten. Geen probleem want ook de roomservice is fantastisch.

10:00

Pulitzer Amsterdam

Geniet van een heerlijk ontbijt in het restaurant. Maar om heel eerlijk te zijn smaken de poached eggs nog nét iets lekkerder met uitzicht over de grachten vanonder de dekens.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder