In deze stad opent een high-tea café compleet in Dior-thema

Van het interieur tot de koekjes, alles is hier in Christian Dior-stijl.

dior-high-tea-cafe-londen
The Berkeley Hotel

Het blijkt maar weer dat dromen echt kunnen uitkomen. Vooral als je een groot liefhebber bent van Christian Dior. Zo opende onlangs niet alleen de grootste Dior-expositie in het Victoria and Albert Museum in Londen (waarvan een groot deel volgend jaar ook naar Nederland verhuist), ook is er zojuist een heus Dior high-tea café geopend in de Britse hoofdstad. De theesalon staat volledig in het teken van het leven en het werk van Christian Dior, inclusief Dior-thema en koekjes in de ontwerpen en parfums van het Franse modehuis.

Dior high-tea

Echte fans van het Franse modehuis drinken thee in het onlangs geopende Dior café in Prêt-à-Portea in het Londense The Berkeley Hotel. De menukaart is volledig geïnspireerd door de vele iconische ontwerpen van Christian Dior, van koekjes en taart tot verschillende soorten koffie en thee. Zo worden er koekjes geserveerd in de vorm van het legendarische "Bar" jasje en zijn er taartjes die geïnspireerd zijn op het bekende Miss Dior parfum. Je kunt zelfs red velvet taart bestellen die eruitziet als de iconische Lady Dior handtas uit 1995, die zeer geliefd was bij wijlen prinses Diana.

Pink, Teacup, Tableware, Table, Flower, Cup, Rose, Garden roses, Cut flowers, Plant,
The Berkeley Hotel

Niet alleen vormen de taarten en koekjes een knipoog naar Diors iconische ontwerpen, ook de hedendaagse designs van creative director Maria Grazia Chiuri zijn verwerkt als heerlijke lekkernijen. Zo zien we de inmiddels fameuze J'Adior pump, die gemaakt is van een vanillekoekje met icing, inclusief de tekst op het bandje van de schoen. Ook de thee en de koffie zijn in Dior-thema, met bijvoorbeeld het logo van het modehuis geschreven in je cappuccino.

Dishware, Plate, Tableware, Serveware, Font, Fork, Cutlery, Platter, Tray, Dinnerware set,
The Berkeley Hotel

De zoetigheden zien er heerlijk uit, en zijn daarnaast natuurlijk ook uitermate geschikt voor je Instagram-feed. Het enige wat je hoeft te doen is een reisje naar Londen te boeken. Het Dior café in The Berkeley Hotel is iedere dag geopend van 13:00 tot 17:30 uur. De high-tea kost je 58 pond (omgerekend ongeveer 66 euro) per persoon, en 68 pond (ongeveer 78 euro) als je er ook graag een glas Laurent Perrier champagne bij drinkt. Reserveren kan via Prêt-à-Portea op de website van The Berkeley.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder