Overnachten in het Louvre? Airbnb maakt het waar

Je kan nu een nachtje onder de grootste kunstwerken slapen in het drukstbezochte museum ter wereld.

Apeshit-louvre-The carters-air-bnb
Apesh*tYouTube

Al heeft drukstbezochte museum ter wereld al jarenlang geen extra aandacht nodig, begin dit jaar zorgden Beyoncé en Jay-Z voor een recordaantal bezoekers in het Parijse museum. Dit was allemaal te danken aan hun in het Louvre opgenomen muziekvideo APESH*T die vorig jaar uitkwam en zich in het museum afspeelt. Nu maakt Airbnb de wildste dromen waar van alle kunstliefhebbers ter wereld met een wel heel bijzondere wedstrijd.

Architecture, Pyramid, Lighting, Daylighting, Triangle, Design, Building, Room, Interior design, Glass,
Julian Abrams - Airbnb

Indien je zelf nog niet in het museum bent geweest, bekijk dan de epische APESH*T video, want daarbij krijg je een rondleiding van The Carters themselves. Zo passeer je de beroemde kunstwerken zoals de Mona Lisa van Leonardo DaVinci en de Venus van Milo. Airbnb stelt nu één overnachting ter beschikking onder de glazen piramide - die al dertig jaar het museumplein siert - en daar kan maar één iemand heel gelukkig van worden. De gelukkige winnaar van de wedstrijd krijgt ook een toegangsticket tot het museum en mag een aperitiefje nuttigen met zicht op de Mona Lisa. Een tour met een privégids, een akoestisch concert in de luxueuze appartementen van Napoleon III en een etentje bij de Venus van Milo staan ook op de planning.

Building, Room, Interior design, Furniture, Chair, Ballroom, Palace, Architecture, Chandelier, Function hall,
Julian Abrams - Airbnb
Pyramid, Red, Architecture, Sky, Light, Triangle, Daylighting, Design, Symmetry, Space,
Julian Abrams - Airbnb

Meedoen?

Airbnb werkt samen met het Musée du Louvre om het 30-jarig bestaan van de beroemde piramide te vieren. Wil jij tukken op de zowat meest speciale plek ter wereld? Vertel dan waarom jij de perfecte gast zou zijn om de Mona Lisa gezelschap te houden. Neem deel via deze link.

Room, Furniture, Interior design, Wall, Living room, Table, Chair, Floor, Wallpaper, Building,
Julian Abrams - Airbnb
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder