Gucci lanceert interieurlijn en opent betoverende designwinkel in Milaan

In dit Gucci-walhalla kunnen interieurliefhebbers terecht voor de speciale Gucci Décor 2019 collectie.

gucci-designwinkel-milaan
Gucci

Goed nieuws voor alle liefhebbers van het Italiaanse modehuis Gucci. Tijdens de Salone del Mobile, de jaarlijkse internationale designbeurs in Milaan, opent het modehuis een tijdelijke interieurwinkel in de Italiaanse stad. Om die designwinkel te vullen, heeft Gucci een interieurlijn gelanceerd, de Décor 2019 collectie.

Gucci-walhalla

Verdeeld over twee verdiepingen kunnen Gucci-fans terecht voor de Gucci Décor 2019 collectie, bestaande uit onder andere fluwelen fauteuils, stoelen, kussens en plaids met Gucci-monogramprint en porselein servies met dierlijke figuren, ontworpen door Gucci's creative director Alessandro Michele. De collectie toont de eclectische, romantische jaren zeventig-stijl van het modehuis, inclusief clashing prints, uitgesproken kleuren en beelden van flora en fauna.

Room, Living room, Furniture, Interior design, Property, House, Couch, Chair, Building, Table,
Gucci

De winkel is verder voorzien van behang met Gucci-print, hangende Gucci-kleden en grote (antieke) meubels in de kenmerkende stijl van het Italiaanse modehuis. Daarbij komt dat de architectuur en het interieur van het gebouw, waaronder deuren met decoratie, het hoge plafond en de marmeren openhaard, perfect lijken te matchen met de Gucci interieurlijn die in de ruimte gepresenteerd is.

Room, Dining room, Interior design, Wall, Wallpaper, Table, Furniture, Architecture, Design, Living room,
Gucci

Augmented reality

Samen met de lancering van de Gucci Décor 2019 collectie heeft het modehuis een update gegeven aan diens app. Met de app kunnen Gucci-liefhebbers nu augmented reality gebruiken om te zien of items uit de Gucci interieurlijn in hun eigen huis passen. Daarbij kunnen gebruikers van de app een item selecteren en door middel van hun camera op iedere gewenste plek plaatsen in hun eigen interieur. Vervolgens kunnen die beelden gedeeld worden op social media.

Virtuele tour door Milaan

Ben je toevallig in Milaan, dan kun je de Gucci app ook gebruiken om historische plekken in de Italiaanse stad te ontdekken. Zo heeft het modehuis zestien locaties geselecteerd, waaronder het Piazza del Duomo, de Biblioteca Pinacoteca Accademia Ambrosiana en het Piazza Affari, waar items uit de Décor-collectie verschijnen als je ze passeert. Daarbij krijgen gebruikers informatie over de bijzondere plek en over het product dat op hun telefoonscherm te zien is. Misschien toch maar tijd om een stedentrip te boeken? De Gucci interieurwinkel is geopend tot eind juni, en is te vinden aan de Via Santo Spirito 19 in Milaan. De Gucci Décor 2019 collectie is daarnaast ook te koop in geselecteerde Gucci-winkels en online via Gucci.com. Bekijk de gehele collectie onderstaand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder