In Rotterdam opent een jeu de boules-foodhal

Bij Mooie Boules kun je niet alleen het Franse spel spelen, maar ook nog eens genieten van streetfood.

mooie-boules-rotterdam
Mooie BoulesFacebook

Binnenkort heeft Rotterdam er een nieuwe hotspot bij. In Rotterdam-Noord opent een heuse jeu de boules-foodhal, met de naam Mooie Boules. Deze overdekte bar mét ingebouwd jeu de boules-terrein is gevestigd in een oude, karakteristieke metaalfabriek in het ZOHO kwartier. Niet alleen kun je bij Mooie Boules een goed potje van het nostalgische Franse spel spelen, ook kun je genieten van signature dishes van verschillende lokale restaurants.

Lees ook: De beste plekken van Rotterdam

Mooie Boules

Welke restaurants dat precies zijn, is nog niet duidelijk. Maar verschillende keukens zullen samenkomen bij Mooie Boules, net als meerdere leveranciers van lokale bieren en wijnen. Het is de bedoeling dat de jeu de boules-bar een soort "speeltuin voor volwassenen" wordt, waar je terecht kunt voor een avond vol vertier met vrienden, familie of collega's. In Amsterdam opende al eerder de eerste vestiging van Mooie Boules, wat begon als een voor-de-lol toernooitje op het Museumplein. De jeu de boules-foodhal in Amsterdam Oost is een doorslaand succes, dat nu overwaait naar de Maasstad. Naar verwachting opent Mooie Boules Rotterdam zijn deuren begin juni, aan de Vijverhofstraat 45. Meer informatie vind je op de website van Mooie Boules.

Leisure, Games, Pétanque, Recreation, Dance, Tourism, Vacation, Performance art, Party, Performance,
Marjolein van der Klaauw
Crowd, Event, Leisure, Musical instrument, Restaurant,
Marjolein van der Klaauw
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder