De Britse koninklijke familie opent idyllische bed & breakfast in Schotland

En jij kan er slapen.

bed-and-breakfast-schotland
John Baikiem / Courtesy of The Granary Lodge at The Castle of Mey

Ben je van plan een reis te maken naar Schotland? Dan hebben we het ideale onderkomen voor je gevonden. Verblijf in The Granary Lodge, een volledig gerenoveerde bed & breakfast die onlangs is geopend door de Britse royal family. Als eigenaar van het pand heeft prins Charles het idyllische huis helemaal opgeknapt, waardoor het nu klaar is om gasten te ontvangen.

Property, House, Building, Architecture, Residential area, Home, Real estate, Sky, Facade, Roof,
The Granary Lodge

The Granary Lodge

The Granary Lodge is een bed & breakfast gelegen in Caithness in Schotland, op het land van het beroemde Castle of Mey, dat eigendom is van de Britse koninklijke familie. Begin deze maand vond de feestelijke opening plaats van het verblijf, waarbij prins Charles zelf aanwezig was.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De bed & breakfast heeft tien slaapkamers - waarvan twee suites - die er allemaal anders uitzien. Zo is er een kamer met een heus Brits bloementhema, inclusief een volledig gebloemd bed en met lijsten met bloemenprenten aan de lichtblauwe muren. Ook is er een kamer met een adembenemend uitzicht over de Noordzee en een open haard, en een vertrek in marine-thema met tekeningen van zeedieren aan de muur. Bekijk de impressiebeelden hieronder. Wil je overnachten in The Granary Lodge? Boek dan hier je verblijf.

bed-and-breakfast-schotland
The Granary Lodge
Room, Furniture, Property, Interior design, Wall, Bedroom, Living room, House, Table, Home,
The Granary House
Living room, Room, Interior design, Property, Ceiling, Furniture, Building, Home, House, Fireplace,
The Granary Lodge
Bathroom, Room, Property, Bathtub, Interior design, Tile, Building, Floor, Real estate, Plumbing fixture,
The Granary Lodge
Bedroom, Room, Furniture, Property, Bed sheet, Bed, Interior design, Bed frame, Bedding, Wall,
The Granary Lodge

Castle of May

The Granary Lodge is onderdeel van het Castle of Mey, te vinden in de Schotse Hooglanden. Het gebied bestaat uit meer dan dertig hectare en is vooral bekend om zijn weelderige tuinen. Ongeveer 25 duizend toeristen reizen ieder jaar af om het natuurgebied te bezoeken. Het kasteel is eigendom van koningin Elizabeth. Ze kocht het in 1952 en voerde grote renovaties uit zodat ze er ieder jaar in de maanden augustus en oktober kon verblijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder