Claude Monets huis is nu te huren via Airbnb

Het voormalig onderkomen van de bekende Franse schilder kan je volgende vakantieoord zijn.

House, Property, Roof, Cottage, Building, Home, Wall, Architecture, Real estate, Sky,
Airbnb

Nog inspiratie nodig voor je volgende vakantie en opzoek naar een fijne Airbnb plek? Waar Airbnb het eerder mogelijk maakte om bij de grootste meesterwerken te overnachten in het Louvre, staat er nu een nieuwe plek op de website die je nieuwe inspirerende vakantieplek wordt. Vanaf nu is het mogelijk om in het huis van de wereldberoemde Franse schilder Claude Monet te verblijven. Het iconische en pittoreske huis van de kunstenaar in het Franse Giverny in Normandië wordt vanaf nu te huur aangeboden bij de online accommodatie aanbieder.

'La Maison Bleue'

Claude Monet is misschien wel een van de grootste schilders van de 19de en 20ste eeuw. Vooral zijn waterlelies zijn bekend bij het grote publiek. Deze schilderde de impressionistische kunstenaar vanuit zijn huis vlak buiten Parijs in Giverny. Het huisje met zijn karakteristieke turquoise luiken, was de plek waar de schilder leefde van 1883 tot zijn dood in 1926. De plek bevat drie slaapkamers, twee woonkamers, drie badkamers, en een grote keuken die uitkijkt op een tuin.

Green, Vegetation, Natural landscape, Property, Nature reserve, Tree, Turquoise, House, Architecture, Building,
Airbnb

Het huisje is in 2016 gerenoveerd en ligt op slechts een kleine afstand van het museum in het dorp dat volledig gewijd is aan de Franse kunstenaar, en de tuin met het meer waar hij zijn meesterwerk schilderde. Volgens de beschrijving werd 'Het blauwe huis' (La Maison Bleue) aan het einde van de 19e eeuw door Monet gekocht omdat de tuin ideaal was om de groenten te kweken die hij graag kookte, en bevond het huis zich in een wijk van kunstenaars'. Voor ongeveer 200 euro per nacht kun je in het bijzondere huisje verblijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder