Kijk binnen in de eerste cocktailbar van Zeeland

Boutique Hotel Sir Franklin opende vorig jaar zijn deuren in Middelburg.

Boutique Hotel Sir Franklin
Boutique Hotel Sir Franklin

Een overload aan uitstekende cocktailbars in de grote steden als Amsterdam en Rotterdam waar je aan een Cosmopolitan nipt of waar een klassieke Old Fashioned koud staat, dat spreekt vanzelf. Maar nu heeft ook Zeeland een eigen cocktailbar. In Middelburg opende eind vorig jaar Boutique Hotel Eleanor - eerder bekend als Boutique Hotel Sir Franklin, de hotspot met een cocktailbar die wacht om ontdekt te worden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Boutique Hotel Sir Franklin cocktailbar
Boutique Hotel Sir Franklin

Signature cocktail

Op de Vlasmarkt wordt in Cocktailbar Eleanor de voorliefde voor gedistilleerde dranken van barmanager Boaz duidelijk. De rijkgevulde cocktailkaart staat namelijk bomvol klassiekers die door Boaz een nieuwe betekenis kregen. De Espresso Martini, de Negroni of de Pisco Sour; al deze cocktails kregen een smakelijke make-over. Welke je wil proeven? De Frank’s Aviation, de signature cocktail van Zeelands eerste cocktailbar die bestaat uit hun eigen Eleanor Gin, maraschino likeur, crème de violette, citroen en eiwit. Een cocktail op basis van producten van de ambachtelijke distilleerderij The Stillery die haar producten maakt van biologisch speltgraan, bloemen en kruiden uit Nederland.

Intieme setting

Naast de cocktails is het interieur - die zowat alle kleuren van de regenboog kreeg - ook het vermelden waard. Ga voor de intieme zitjes in de hoek of kies een fluwelen zitje aan de bar. Het wandkleed met bloemen waarvan de kleuren in het interieur zijn verwerkt, is daarnaast dé eyecatcher als je de cocktailbar binnentreedt.

Boutique Hotel Sir Franklin cocktailbar
Boutique Hotel Sir Franklin

Boetiekhotel

Naast een cocktailbar is het Boutique Hotel Eleanor ook een plek om weg te dromen. Het intieme hotel heeft slechts veertien luxueuze suites waar authentieke elementen en eigenzinnige details gemixt zijn tot een eclectisch design. Iedere suite is overigens vernoemd naar een iconische presidentsvrouw zoals Michelle Obama, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Jacky Kennedy. Binnenkort word jij dus wakker met een 'Yes, We Can' state of mind na een nachtje slapen in deze hotspot.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder