Barbies 'dreamhouse' in Malibu staat nu te huur op Airbnb

Je moet niet bang zijn voor een beetje roze, maar dan slaap je wél in het onderkomen van de iconische pop.

barbie-dream-house-malibu-airbnb
Courtesy of Airbnb

Met haar platinablonde lokken is Barbie al jaren een stuk meer dan 'gewoon' een pop, en zachtjes uitgegroeid tot een waar boegbeeld van de popcultuur. Binnenkort blaast ze zestig kaarsjes uit (klopt, dat zou je niet zeggen), waarvoor ze speciaal haar eerste huis óóit opent, pal op de heuvels van Malibu. Haar mierzoete Dreamhouse is via Airbnb te huur tijdens de herfst – geknipt voor wie naar het tegengestelde van winterkleuren verlangt.

Barbie in Malibu

Het huis is tot stand gekomen door Mattel, de Amerikaanse speelgoedfabrikant achter Barbie. Behoorlijk realistisch, durven we te zeggen, want zelfs de inloopkast is ingericht naar Barbie's smaak. Al haar cult-outfits hangen daar op een rijtje, variërend van active wear tot fluoriserende roze jurken.

Dreamhouse op Airbnb

Er kan ook gewerkt worden, in een kantoor met meubels in marshmallowkleur, of je gaat gewoon naar de bioscoop, kan ook. Er is tevens een atelier, sportveld, meditatieruimte, en zelfs een zwembad (mét uitzicht). Het enige nadeel: Barbie wilt de boel maar twee nachten verhuren. Op 23 oktober gaan de reserveringen open op Airbnb, met maar één lucky shot beschikbaar. De gelukkige huurder mag drie vrienden meenemen.

barbie-malibu-dreamhouse-airbnb
Courtesy of Airbnb
barbie-dream-house-malibu-airbnb
Courtesy of Airbnb

Jen Atikin en Gina Clarke-Helm

Tijdens het verblijf zullen tevens een aantal inspirerende vrouwen langskomen. Denk aan pilote en luchtvaart-ingenieur Jill Meyers, haarstylist Jen Atkin en de Olympische bronzen medaille winnares Ibtihaj Muhammed, die de gasten een les geeft in haar sport schermen. De beroemde chef Gina Clarke-Helm komt ook nog even langs, om haar gasten een kookcursus te geven. Je kan zeggen wat je wilt, maar avonturen organiseren, dat kan Airbnb wel.

barbie-dream-house-malibu-airbnb
Courtesy of AirbnbThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder