In dit luxe resort in Indonesië verblijft Jennifer Lawrence tijdens haar honeymoon

Geen straf om zo je wittebroodsweken door te brengen.

jennifer-lawrence-honeymoon-indonesië
Matt Winkelmeyer / Getty Images

Vraag jij je ook af waar Jennifer Lawrence – sinds dat bijzonder mysterieuze huwelijk – haar wittebroodsweken as we speak doorbrengt? People heeft het uitgevogeld: de actrice geniet op het moment van haar huwelijksreis op Sumba, een eiland in Indonesië.

Huwelijk met Cooke Maroney

De actrice stapte een aantal weken geleden in het huwelijksbootje met kunsthandelaar Cooke Maroney (34). De twee trouwden in het luxueuze Belcourt of Newport Castle in Rhode Island. Jennifer zou een bruidsjurk hebben gedragen van Dior, het Franse modehuis waar de actrice al eerder het gezicht van was. Na alle feestelijkheden is het nu tijd voor rust, en waar kan dat beter dan het paradijselijke Indonesië?

Honeymoon in Indonesië

Zo weet People ons te vertellen dat het kersverse koppel in het exclusieve Nihi Sumba Resort verblijft, waar gasten alle luxe tot hun beschikking hebben die ze maar wensen. Het stel verblijft dan ook niet in een 'standaard' hotelkamer, maar in het privé-verblijf van eigenaar Chris Burch. Een locatie die hij niet aan Jan en alleman verhuurt, maar wel aan de mensen die een riant bedrag overhebben voor wat extra privacy. Daar krijg je wel wat voor terug, zoals een prachtige inrichting door ontwerper Susan Colley, die de Sumbanese kunst en cultuur duidelijk heeft laten terugkomen in het interieur.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nihi Sumba Resort

De honeymoon-waardige spot is sinds 2015 geopend en heeft in 2017 zelfs de prijs voor beste resort ter wereld gewonnen, uitgereikt door Travel + Leisure. Acteur Christian Bale en Brody Jenner en Kaithlynn (die inmiddels uit elkaar zijn) verbleven tevens op de luxe plek. Het pasgetrouwde stel zou overigens niet al hun tijd op deze plek spenderen, maar ook een aantal lokale dorpen hebben bezocht, wat ze per paard doen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder