Na Dior, Saint Laurent en Jacquemus opent ook dit Franse modelabel een pop-up café in Parijs

Hier wil je heen als je binnenkort in Parijs bent.

apc-pop-up-cafe
A.P.C.

Als echte modeliefhebber drink je natuurlijk ook je koffie op de meest stijlvolle locaties. Na de vele modecafé's die we al kennen van onder andere Dior, Fendi en Jacquemus, serveert ook het Franse modelabel A.P.C. binnenkort designerkoffie. Daarvoor moet je wel in Parijs zijn, want het merk opent volgende week een pop-up café in Galerie Joyce nabij het Louvre.

A.P.C. pop-up café

Als je in de periode van 20 november tot 31 januari de Franse hoofdstad bezoekt, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan de nieuwste toevoeging aan de lijst met fashionable pop-up café's. Aan de Galerie de Valois 168 opent daar een heus A.P.C. café waar je komt voor een stijlvolle kop koffie. Alle koffies op het menu – van espresso's tot lattes en cappuccino's – worden bereid met de eigen koffiebonen van het Franse modelabel, genaamd de "Moka" (die ook te koop zijn op de website van A.P.C.). 'Er zal geen keuze zijn, want een keuze hebben baart zorgen,' zegt A.P.C.-oprichter en creative director Jean Touitou. 'Geen keuze hebben zorgt ervoor dat je rustig wordt. Ik vertrouw graag op anderen en ik zou graag willen dat anderen ons vertrouwen op de keuze van onze koffiebonen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gallery en shop

In het A.P.C. pop-up café wordt naast koffie ook een capsule collectie van het merk verkocht. Die collectie bestaat uit een T-shirt, draagtas en een thermoskan voor je koffie, met daarop het speciale Café A.P.C.-logo waarbij de letter "A" is omgedraaid in het woord "CAFE". Ook zal de bijzondere ruimte in januari plaatsmaken voor een heuse gallery, waar bezoekers een expositie kunnen bezoeken over de archieven van het Parijse modemerk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder