's Werelds grootste schaatsbaan opent in het Grand Palais in Parijs

Trek een baantje onder de historische koepel van het Grand Palais.

grand-palais-parijs-schaatsen
Grand Palais

Niet dat je nog een extra reden nodig had om in december naar Parijs te gaan, maar tóch geven we je er een: de schaatsbaan in het Grand Palais opent dit jaar voor de vijfde keer, en oogt even chique en gigantisch als altijd.

Schaatsen bij het Grand Palais

De indoor schaatsbaan is de grootste ter wereld: je vindt er 2700 vierkante meter aan ijs onder het historische dak van het Grand Palais, tevens de thuisbasis van een hoop iconische shows van Chanel. De schaatsbaan opent op 13 december en is open tot 8 januari, dus ruimschoots tijd om een bezoek te brengen. Het Grand Palais wordt vanaf december 2020 vier jaar lang gerestaureerd, dus het is voorlopig je laatste kans om van de schaatsbaan te genieten.

Parijs in december

De schaatsbaan is overdag én in de avond geopend. Liefhebbers van muziek willen wellicht liever in de avonduren langskomen, want dan verandert de ruimte in een gigantische discovloer, met lichten en al. Wie fanatiek baantjes heeft getrokken kan haar trek stillen bij Café Jules, waar je 'Franse' hotdogs scoort of speciale gerechten voor de decembermaand. Denk: wafels, pannenkoeken en een hoop warme chocolademelk. Vergeet daarna geen bezoek te brengen aan een heus Parijs modecafé, of raadpleeg Vogue's andere favorieten van één van de mooiste steden ter wereld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder