Deze pop-up champagnebar van Moët & Chandon is perfect voor het betere proostwerk

Cin-cin op z'n best.

moët-&-chandon-pop-up-champagnebar-krasnapolsky
UPR / Moët & Chandon

We zeggen nooit nee tegen een goede champagne, want: feestelijker ga je het niet snel krijgen. De liefhebber wil dan ook neerstrijken bij de nieuwste pop-up champagnebar van Moët & Chandon, die vanaf woensdag 11 december opent in het Grand Café van het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Champagnebar

The Champagne Room zal acht weken in het café huisvesten, dus je hebt nog wel even de tijd. Wat je kunt verwachten: tien verschillende unieke champagnes die ontkurkt worden, en elk per glas te bestellen zijn. Wel zo fijn, in het kader van proeven. De champagnes worden gecombineerd met een bijpassende amuse, gecreëerd door Randy Karman. De chef heeft sinds april het stokje overgenomen van Arturo Dalhuisen, en staat nu aan het roer van The White Room. Op de kaart vind je onder meer kleine gerechtjes van tonijn en gember, fazantrillette met cantharellen en kabeljauw met gekonfijte citroen.

Fête du Champagne

December staat steevast garant voor een hoop champagnegerelateerde evenementen, zoals het Fête du Champagne, dat van 29 november tot en met 1 december plaatsvindt. De Amsterdamse Zuiveringshal op de Westergas wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar sprookjesachtig paradijs met een winterse twist. Tijdens het festival maak je kennis met verschillende champagnesoorten van de meest prestigieuze champagne- en wijnhuizen waaronder Bonnet-Ponson, Bollinger Champagne, wijnhuis Domaine de La Baume, Crémants uit alle windstreken van Frankrijk en vele Boutique champagnehuizen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder