Tiffany & Co. opent eerste Europese 'Blue Box Café' in Londen

Een Breakfast at Tiffany's-moment heb je binnenkort al met een uurtje vliegen.

Blue Box Cafe in New York van Tiffany & Co.
Tiffany & Co.

Heb je er altijd al van gedroomd om net als Audrey Hepburn van een Breakfast at Tiffany's-moment te genieten? Dan hebben we goed nieuws, want dat kan binnenkort al met een uurtje vliegen. Tiffany & Co. opent namelijk hun eerste zogeheten Blue Box Café in het Londense warenhuis Harrods. Het eerste Tiffany's café in Europa opent haar deuren in februari dit jaar.

Tiffany & Co. Blue Box Café

Een aantal jaar geleden opende Tiffany & Co. het eerste Blue Box Café in hun flagship store in New York City. In het café van het juwelenmerk kun je ontbijten, lunchen en dineren in een volledig Tiffany-blauwe ruimte. Nu is Londen als eerste Europese stad aan de buurt voor een culinaire Tiffany-ervaring. Het Blue Box Café zal te vinden zijn in het luxewarenhuis Harrods in de Engelse hoofdstad. Ook bij de Londense filiaal kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner, en ben je omgeven door Tiffany-sieraden in een ruimte die verdacht veel weg heeft van het beroemde blauwe doosje van het merk.

Iconisch warenhuis Harrods

'We zijn verheugd om Tiffany's Blue Box Café in Europa te introduceren, en het lijkt passend om dat te doen bij Harrods, één van 's werelds meest iconische warenhuizen,' vertelt Richard Moore, vice-president van afdelingen global store design en creative visual merchandising bij Tiffany & Co in een persbericht. 'We zijn al lange tijd aanwezig in Londen en door het Tiffany Blue Box Café daar te introduceren, bieden we onze klanten in deze stad nog een nieuwe manier om zich onder te dompelen in de wereld van Tiffany.'

Het café opent op 15 februari voor beperkte tijd haar deuren. Dus mocht een heuse Breakfast at Tiffany's op je bucketlist staan, dan raden we je aan snel te reserven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blue Box Cafe in New York van Tiffany & Co.
Tiffany & Co.
Blue Box Cafe in New York van Tiffany & Co
Tiffany & Co.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder