Off-White opent een exclusieve pop-up in Parijs

Inclusief speciaal Colette-item, mocht je nog niet enthousiast genoeg worden.

Off-White komt met een pop-up store tijdens Paris Fashion Week
Christian VierigGetty Images

Virgil Abloh's Off-White gaat niet snel vervelen, al is het alleen al vanwege de verrassende nieuwtjes en samenwerkingen waarmee de ontwerper steevast op de proppen komt. Zo zal het streetwearlabel vanaf donderdag 27 februari een speciale pop-up store openen in Parijs, te midden van de Franse modeweek.

Pop-up store van Off-White

Dat nieuws maakt de ontwerper zelf bekend op Instagram, waar kort over de boutique aan de rue Saint-Honoré 229 te lezen is. Zo zullen in de winkel verschillende sieraden met het logo van het label te koop zijn, maar ook een scala aan zonnebrillen van de Lente/Zomer 2020 collectie. Off-White presenteert haar nieuwste Herfst/Winter 2020 collectie komende week in Parijs, waar in navolging van New York, Londen en Milaan weer een fashion week plaatsvindt.

Off-White voor Colette

De pop-up store zal tot 3 maart open zijn, dus boek vooral snel een (trein)ticket naar de Franse hoofdstad, voor het te laat is. Wie als Abloh-fan dan tóch in Parijs neerstrijkt, wil meteen langshoppen bij de pop-up store van Colette, Mon Amour. Die winkel is in het leven geroepen vanwege de komst van een documentaire omtrent de iconische conceptstore Colette, die inmiddels alweer een tijdje gesloten is. In de pop-up – die je vindt bij de Maison Kitsuné Tuileries – schaf je een limited editie van Off-White's Jitney tas aan, ditmaal uitgevoerd met een schouderband in de typerende blauwe Colette-kleur. Op de rest van het ontwerp zijn graffiteksten van Abloh te vinden, met de woorden "Colette", "Mon Amour" en "Turn to open".

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder