De iconische film 'Clueless' krijgt een eigen pop-up restaurant

Leg dat geruite pak maar klaar.

Beeld uit Clueless, een iconische 90's film, die binnenkort een restaurant krijgt.
Clueless

De obsessie met alles uit de 90's is op het moment wel op zijn top: kijk maar naar de terugkeer van de bandana en zo ongeveer élke look van Bella Hadid. Paramount Pictures speelt daar slim op in – op 31 maart openen ze een pop-uprestaurant in West-Hollywood, gebaseerd op de iconische film Clueless.

'As If' in Hollywood

Het restaurant gaat – heel toepasselijk – As If! heten, vernoemd naar één van de beroemde uitspraken van de film. Volgens Variety wil de filmmaatschappij op deze manier een ode brengen aan de 25e verjaardag van de bioscoopklassieker. 'Clueless is een van die films die de tand des tijds heeft doorstaan en nu nog steeds geliefd is onder tieners. Het is een cultfilm geworden,' licht een van de initiatiefnemers toe. En inderdaad: het Clueless-effect is nog steeds voelbaar. Ontwerpers hebben door de jaren heen zichtbaar inspiratie geput uit de mode in de film (kniehoge sokken, we see you) en ook in de muziekwereld was de invloed zichtbaar: zo zette Iggy Azalea een complete videoclip in 2014 in het teken van de high-school movie.

clueless-remake-info-film
Paramount

Wat men van het restaurant in Los Angeles kan verwachten? In elk geval een bezoek van negentig minuten, met Cher-waardige snacks and bijbehorende 90's merchandise. Kaarten gaan aanstaande vrijdag in de verkoop, waarna het pop-up restaurant tot 8 mei open zal zijn. Een fijn uitje voor de fan, zeker in afwachting van die nu al legendarische remake.

Over Clueless

Voor wie de iconische film uit 1995 niet heeft gezien, een kleine opfriscursus: in Clueless volgen we Cher Horowitz (geportretteerd door Alicia Silverstone), een rijke tiener die in Beverly Hills woont. Ze wordt er nog weleens van beschuldigd om alleen aan zichzelf te denken, waardoor ze samen met haar beste vriendin Dionne (Stacey Dash) een nieuw meisje op school een make-over geeft. Als Tai (Brittany Murphy) populairder dan Cher wordt, zijn de poppen aan het dansen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder