Pak je koffers vast: we ontdekten dit exclusieve resort waar al je vakantiewensen in vervulling gaan

Voyage Torba in Bodrum onderging een make-over die het tot het ultieme vakantieparadijs maakt.

voyage torba
Voyage Hotels

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Voyage Hotels.

Na een jaar in lockdown te hebben geleefd dromen we regelmatig weg bij het idee om met een cocktail aan een private pool te liggen op de ultieme vakantiebestemming. De Vogue-redactie stuitte tijdens dat dagdromen op Voyage Torba in Bodrum – een exclusief resort waar die droom gegarandeerd werkelijkheid wordt. Het resort onderging een flinke make-over dit jaar die het direct een plekje bovenaan onze hotspotlijst doet verdienen. Ontdek hier waarom.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

All-inclusive Voyage Torba resort

Stel je dit voor: je reist met je familie af naar het idyllische Bodrum in Turkije om aan een helderblauw zwembad neer te strijken en even alle lockdown perikelen van je af te laten glijden. Het exclusieve Voyage Torba resort gelegen aan een driehonderd meter lang strand is met haar exclusieve service, uitstekende à-la-carterestaurants en all-inclusive concept de perfecte getaway voor wie even helemaal in de watten gelegd wil worden. Daarbij is Voyage Torba in een gloednieuw jasje gestoken, klaar om van 2021 jouw beste zomer ooit te maken.

voyage torba
Voyage Hotels

Volledig gerenoveerd resort

Het Voyage Torba resort werd voor het aankomende zomerseizoen geüpgraded met nieuwe zwembaden, nieuwe kamers, een aquapark met maar liefst zes glijbanen, een spa en meer. Met genoeg vermaak voor het hele gezin is het de droombestemming voor je volgende familievakantie. Van toprestaurant Cuisine24 tot zeven andere à-la-carterestaurants, acht bars met ieder een geheel ander concept tot een patisserie en een kinderrestaurant ben je van culinair genieten verzekerd. Het hoogtepunt van de renovatie? De zesentwintig vernieuwde Private Lagoon kamers.

voyage torba
Voyage Hotels
voyage torba
Voyage Hotels

De Lagoon kamers

Optimaal genieten van alles wat Voyage Torba te bieden heeft doe je in een van de exclusieve Lagoon kamers op het resort. Deze hebben direct toegang tot een zwembad en binnentuin exclusief voor Lagoon gasten – en ieder een eigen terras waar je de hele dag onbezonnen kunt luieren. De elegante designs van de kamers doen je meteen geloven dat je in een waar paradijs beland bent. Voeg daar nog de exclusieve service voor Lagoon gasten aan toe en je hebt een bijna too-good-to-be-true totaalpakket te pakken.

voyage torba
Voyage Hotels
voyage torba
Voyage Hotels

Exclusieve Lagoon service

Zo komen de Deluxe Lagoons en Private Lagoons op het Torba resort ieder met een Voyage Assistant (ja, een persoonlijke assistent die tijdens je verblijf volledig at-your-service staat) en Turn-Down service zodat je kamer altijd volledig uitgerust (en opgeruimd) is naar jouw wens. Bovendien hebben Lagoon gasten exclusief toegang tot de Lagoon Bar – naast dertien andere bars op het resort ieder met hun eigen kenmerkende design en concept. Tel daar nog de altijd gevulde minibar en L'Occitane beautyproducten aan toe en je kunt ervan uitgaan dat je keizerlijk gaat genieten in een van de Lagoon kamers.

Overtuigd? Ontdek meer over Voyage Torba en de Lagoon kamers op de website, waar je nu al voor de zomer van 2021 kunt boeken.

Dit artikel is toch stand gekomen in samenwerking me Voyage Hotels. Wil je op vakantie? Bekijk altijd de richtlijnen van de Rijksoverheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder