Dit zijn de top 10 meest populaire huizen op Airbnb

De populaire travelsite deelt de tien meest bezochte bestemmingen, ter ere van zijn tiende verjaardag.

airbnb-meest-populaire-huizen
Airbnb

Ter ere van Airbnbs tienjarige bestaan deelt de travelsite de top 10 meest populaire huizen van het afgelopen decennia. Van een authentiek minipaleis in Marrakech tot een idyllische grot op het Griekse Santorini met uitzicht op zee, bekijk hieronder de prachtige verblijven en doe inspiratie op voor je volgende reis.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ostuni, Italië
Airbnb

Gelegen in het idyllische Ostuni in Italië vind je de meest populaire Airbnb, met de naam I Sette Coni, de zeven 'punten'. Om hier te logeren hoef je niet heel rijk te zijn; voor 81 dollar heb je al een overnachting. Geen wonder dat dit verblijf, die 164.444 keer is opgeslagen als favoriet, op nummer één staat.

Boek hier

2 Santorini, Griekenland
Airbnb

Deze grot op het Griekse eiland Santorini is een groot favoriet onder de Airbnb-gebruikers: het verblijf werd maar liefst 133.869 keer op de wenslijst gezet. De grot was vroeger een wijnkelder, maar is nu omgetoverd tot een prachtig huis met uitzicht op de Griekse zee.

Boek hier

3 Armenia, Colombia
Airbnb

Deze Airbnb vind je op een kleine, biologische boerderij, gelegen in het koffiegebied van Colombia. Gasten kunnen hier genieten van alle rust die deze regio te bieden heeft en is een perfecte plek om het land te verkennen. Velen waren je voor, want het verblijf is 99,622 keer opgeslagen.

Boek hier

4 Bali, Indonesië
Airbnb

Middenin de jungle van het Indonesische eiland Bali staat dit prachtige bamboe-huis, dat al op 77.177 Airbnb-wenslijsten staat. Wees er wel op tijd bij: je moet minstens zes maanden van tevoren boeken om te kunnen overnachten in dit paradijselijke verblijf.

Boek hier

5 Kreta, Griekenland
Airbnb

Voor een ander Grieks paradijs moet je naar Kreta. Daar staat deze Airbnb, die gebouwd is in een grote rots. Je kunt hier onder andere genieten van een prachtig balkon met uitzicht op het turquoise water van de Kissamos Baai. Het verblijf is 76.658 keer opgeslagen als favoriet op de travel-site.

Boek hier

6 Fern Forest, Hawaii
Airbnb

Gelegen in de jungle van Hawaii kun je overnachten in dit prachtige treehouse. Je moet een hobbelig vulkanisch pad volgen om er te komen, maar dan zit je wel middenin het Big Island’s Hawaii Volcanoes National Park. Het verblijf is voor 66,336 mensen een topfavoriet.

Boek hier

7 Ubud, Bali, Indonesië
Airbnb

Het ultieme paradijs voor een ontspannen vakantie, dat is deze Airbnb in Ubud op het Indonesische eiland Bali. Je slaapt hier praktisch in de buitenlucht, gezien het 'huis' slechts een bamboehut is. Het verblijf is al 65,644 keer opgeslagen als favoriet.

Boek hier

8 Yucca Valley, Californië, Verenigde Staten
Airbnb

Voor de echte outdoor experience boek je deze stijlvolle Airbnb in Yucca Valley, Californië. Het huis zit verstopt in de woestijn en bestaat voor een groot deel uit glas. Een populair verblijf, want de woonruimte staat al op 63,669 wenslijsten.

Boek hier

9 Marrakech, Morokko
Airbnb

Als je zoekt naar een authentiek onderkomen in Marrakech, kijk dan niet verder. Dit kleurige minipaleis is perfect voor gasten die in Arabische sferen willen verkeren. En dat zijn er veel, want de Airbnb is al 59,838 keer opgeslagen als favoriet.

Boek hier

10 Kotor, Montenegro
Airbnb

Deze Airbnb vind je aan de waterkant in Kotor, Montenegro. Geniet van het waanzinnige uitzicht terwijl je aan een cocktail nipt op het idyllische terras. Het huis werd 52.964 keer op de wenslijst geplaatst.

Boek hier

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder