Party extravaganza: de beste feesten tijdens Kerst en Oud & Nieuw

Champagne! Oliebollen! Confetti! Vuurwerk!

feesten oud en nieuw amsterdam
Marc de Groot, Vogue Nederland, december 2017

Eindelijk: het is december! De maand van kerstverlichting, oliebollen, pailletten en de meest extravagante feesten om het jaar denderend af te sluiten. Zet de champagne maar koud, want voor je het weet sta je op oudejaarsavond in je glitterpak en tel je af naar 2020. Of je nou alles uit de kast haalt groots gaat à la Gatsby, of toch liever kiest voor een intiem diner; ook dit jaar is er in Amsterdam genoeg te beleven. Mocht je nog geen besluit hebben genomen, we got you! De mooiste feesten en evenementen voor Kerst en Oud & Nieuw in Amsterdam vind je op Vogue.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Valhalla Festival
KIRSTENVANSANTEN

Datum: 21 december

Hooggeëerd publiek! Het circus van Valhalla Festival komt weer naar Amsterdam. Verwacht kermisattracties, overweldigende decors en uiteraard de welbekende Valhalla circusacts, verdeeld over vijf verschillende stages. Bij Valhalla is álles mogelijk. Precies het weekend voor Kerst, zodat je met Kerst op de bank kan ploffen bij familie met een goed boek en champagne.

2 Conservatorium Hotel
image
Conservatorium Hotel

Datum: 24, 25, 26 & 31 december

Een feestelijke lunch in Brasserie, borrelen in de Taiko Bar of een uitgebreid diner in Taiko: voor elke kerstfestiviteit kun je in het Conservatorium Hotel terecht. De chefs stellen speciale menu's samen, een voor Kerst en een voor Oud & Nieuw. Na het diner op Oudejaarsavond is er een exclusieve countdown party voor hotel- en restaurantgasten. Blijf je slapen? Boek dan gelijk een heerlijke massage in de Akasha Spa, de perfecte ontspanning op Nieuwjaarsdag.

3 NENI
image
NENI Amsterdam

Datum: 31 december

Ben je in de buurt van het Olympisch Stadion? Dan is NENI the way to go. Het restaurant bedekt de tafels met cocktails en heerlijke lekkernijen uit Tel Aviv waarna je na het aftellen naar de bar verplaatst voor champagne en nieuwjaarssnacks. Eet je liever thuis? Dan ben je ook alleen voor het feest welkom. Early bird tickets voor het diner en het feest zijn er tot 3 december, dus wees op tijd.

4 NYX in Space

Datum: 31 december

Zin in een verkleedpartijtje tijdens Oud & Nieuw? Trek je Barbarella-kostuum uit de kast en stof je Ziggy Stardust laarzen maar af, want in NYX vieren we 2020 in de ruimte. Op het programma staan galactische tracks en out of this world optredens.

5 Pllek

Datum: 31 december

Geniet van een speciaal driegangenmenu bij Pllek in Amsterdam-Noord. Na het diner worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven en verandert het ruime restaurant in de ideale club voor een nieuwjaarsfeest. Pllek ligt aan het IJ, dus perfect uitzicht op het vuurwerk is gegarandeerd.

6 Chin Chin Club
image
Chin Chin Club

Datum: 31 december

Waar kun je beter de glazen laten klinken tijdens de jaarwisseling dan de Chin Chin Club? Verwacht dj's met de lekkerste disco-klassiekers, hiphop en 90s R&B hits. En uiteraard de nodige flessen champagne.

7 W Amsterdam

Datum: 31 december

Vanaf 19.00 draaien de DJ's van de W Lounge op het dakterras van het W Hotel om je in de juiste feeststemming voor de afsluiting van 2019 te brengen. Boek een tafel en krijg bottomless champagne en hapjes en luidt het nieuwe jaar in met fantastisch uitzicht over Amsterdam.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst