Party extravaganza: de beste feesten tijdens Oud & Nieuw

Champagne! Oliebollen! Confetti! Vuurwerk!

feesten oud en nieuw amsterdam
Marc de Groot, Vogue Nederland, december 2017

Eindelijk: het is december! De maand van kerstverlichting, oliebollen, pailletten en de meest extravagante feesten om het jaar denderend af te sluiten. Zet de champagne maar koud, want voor je het weet sta je op oudejaarsavond in je glitterpak en tel je af naar 2020. Of je nou alles uit de kast haalt groots gaat à la Gatsby, of toch liever kiest voor een intiem diner; ook dit jaar is er in Amsterdam genoeg te beleven. Mocht je nog geen besluit hebben genomen, we got you! De mooiste feesten en evenementen voor Kerst en Oud & Nieuw in Amsterdam vind je op Vogue.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Conservatorium Hotel
Party extravaganza: de beste feesten tijdens Kerst en Oud & Nieuw
Conservatorium Hotel

Een feestelijke lunch in Brasserie, borrelen in de Taiko Bar of een uitgebreid diner in Taiko: voor elke kerstfestiviteit kun je in het Conservatorium Hotel terecht. De chefs stellen speciale menu's samen, een voor Kerst en een voor Oud & Nieuw. Na het diner op Oudejaarsavond is er een exclusieve countdown party voor hotel- en restaurantgasten. Blijf je slapen? Boek dan gelijk een heerlijke massage in de Akasha Spa, de perfecte ontspanning op Nieuwjaarsdag.

Datum: 24, 25, 26 & 31 december

2 NYX in Space

Zin in een verkleedpartijtje tijdens Oud & Nieuw? Trek je Barbarella-kostuum uit de kast en stof je Ziggy Stardust laarzen maar af, want in NYX vieren we 2020 in de ruimte. Op het programma staan galactische tracks en out of this world optredens.

Datum: 31 december

3 Volkshotel

Deze NYE organiseert het Volkshotel niet één maar wel drie verschillende feesten in het hele gebouw, van de kelder tot de rooftop. In Canvas vind je Cabinet of Curiosities, een feest met uitzicht over de stad onder de muziek van verschillende DJ's. Daarnaast is er Brighter Days x Studio Doka in de kelder van het gebouw, waar je 2020 middels een rave tegemoet gaat, en is er een gratis feest in het gebouw met een selectie van elektronische synth-pop tot Afrikaanse fusion.

Datum: 31 december

4 Pllek

Geniet van een speciaal driegangenmenu bij Pllek in Amsterdam-Noord. Na het diner worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven en verandert het ruime restaurant in de ideale club voor een nieuwjaarsfeest. Pllek ligt aan het IJ, dus perfect uitzicht op het vuurwerk is gegarandeerd.

Datum: 31 december

5 Chin Chin Club
Entertainment, Event, Music, Crowd, Magenta, Purple, Violet, Lantern, Pink, Night,
Chin Chin Club

Waar kun je beter de glazen laten klinken tijdens de jaarwisseling dan de Chin Chin Club? Verwacht dj's met de lekkerste disco-klassiekers, hiphop en 90s R&B hits. En uiteraard de nodige flessen champagne.

Datum: 31 december

6 W Amsterdam

Vanaf 19.00 draaien de DJ's van de W Lounge op het dakterras van het W Hotel om je in de juiste feeststemming voor de afsluiting van 2019 te brengen. Boek een tafel en krijg bottomless champagne en hapjes en luidt het nieuwe jaar in met fantastisch uitzicht over Amsterdam.

Datum: 31 december

7 Kopstootbar

Kopstootbar viert het nieuwe jaar met een gezellig feest midden in hartje Amsterdam, waar Nederlandse DJ’s de hele avond de grootste hits van het afgelopen jaar draaien bestaande uit de leukste disco hitjes en house.

Datum: 31 december

8 Sky Lounge

Geniet van een feestelijke avond in de Sky Lounge van het Double Tree Hotel in Amsterdam, met een adembenemend uitzicht over de stad. Naast het prachtige uitzicht nip je van je cocktail onder het genot van de muziek van een DJ, en dans je het nieuwe jaar tegemoet.

Datum: 31 december

9 Venster 33

Op 31 december kun je bij Venster 33 terecht voor een extravagant feest met als thema Miami Vice. Je krijgt er een driegangen diner, champagne, scroppino’s en natuurlijk kun je er dansen op de leukste muziek tot in de late uurtjes.

Datum: 31 december

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst