De 10 mooiste pink hotels ter wereld voor een fotogeniek verblijf

Deze volledig roze hotels zijn de perfecte plek voor een bijzondere en dromerige getaway.

Town, Sky, Urban area, City, Architecture, Human settlement, Tree, Building, Sea, Vacation,
Royal Hawaiian Hotel Honolulu

Om alvast in de stemming te komen voor je volgende vakantie wil je natuurlijk wegdromen bij het idee van een tripje naar een mooie plek; zoals een reis naar de meest bijzondere onontdekte eilanden of exotische plekken als Ibiza en Marrakesh. Het uitkiezen van het juiste hotel is een beslissende factor bij het plannen van je perfecte getaway. Ter voorbereiding voor je volgende tocht verdien je een bijzondere plek waar je totaal kunt ontspannen en je ogen uitkijkt. Waar kun je dat beter dan in een volledig millennial roze hotel? Ziehier de mooiste roze hotels voor een onvergetelijke, dromerige vakantie.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Beverly Hills Hotel, Beverly Hills
Building, Resort, Swimming pool, Property, Real estate, House, Hotel, Villa, Vacation, Apartment,
The Beverly Hills Hotel

In het Beverly Hills Hotel word je ontvangen als een ware celebrity. Dit hotel is het ultieme baken van glamour en is een mix van old Hollywood-glam en moderne luxe.

2 Hotel Grand Amour, Parijs
Bedroom, Pink, Room, Property, Interior design, Furniture, Bed, Bed sheet, Wall, Red,
Hotel Grand Amour Parijs

Geen roze hotel, maar wel bijzondere roze kamers. Hotel Grand Amour is de perfecte get-away in deze bruisende stad, ingericht met de meest quirky roze kamers. Wederom een waar Instagram-approved hotel.

3 Villa Rose-Pierre, Cap-Ferrat
Plant, Property, Tree, Real estate, Garden, Home, Residential area, Woody plant, Shrub, Lawn,
Villa Rose-Pierre Grand-Hôtel du Cap-Ferrat

Als onderdeel van het befaamde Four Seasons hotelconcern, is de Villa Rose-Pierre een bewaard geheim aan de kust van Zuid-Frankrijk. Inclusief uitgestrekte privé-tuin, is dit een dromerige plek om te verblijven in het zuiden van Frankrijk.

4 La Réserve de Beaulieu, Beaulieu-sûr-Mer
Building, Property, Architecture, Mixed-use, Home, Courtyard, Town, Estate, Room, Apartment,
La Reserve de Beaulieu

In een klein dorpje tussen Nice en Monaco ligt het intieme La Réserve de Beaulieu, een klein roze hotel met een bijzondere sfeer. Een oude villa waar kroonluchters aan een gewelfd plafond hangen en waar je door de grote ramen zo de zee in kijkt.

5 Amanjena Hotel, Marrakesh
Property, Building, Swimming pool, House, Real estate, Estate, Home, Mansion, Architecture, Villa,
Amanjena hotel Marrakech

Dit hotel ligt in de bruisende stad Marrakesh, waar je je waant in een waar paradijs. Omgeven door palmbomen en roze villa's is het Amanjena hotel de perfecte plek voor totale ontspanning.

6 The Royal Hawaiian Hotel, Honolulu
Sky, Urban area, Town, City, Landmark, Human settlement, Architecture, Building, Tree, Palm tree,
The Royal Hawaiian Hotel

Ontdek dit roze paleis vlak langs de Stille Oceaan met zijn luxe kamers, en prachtige locatie aan het strand van Waikiki in Hawai. Met een overvloed aan zon en palmbomen is het Royal Hawaiian Hotel de perfecte plek voor je volgende strandvakantie.

7 Paradiso Art Hotel, Ibiza
Property, Building, Resort, Real estate, Architecture, Leisure, Vacation, House, Mixed-use, Swimming pool,
Paradiso Art Hotel Ibiza

Werkelijk álles is hier roze. Een roze lobby, roze parasols, roze ligbedden en zelfs een roze zwembad. In het befaamde Paradiso Art Hotel in Ibiza waan je je voor even in de jaren '70. Rozer dat dit wordt het niet.

8 Hamilton Princess Hotel & Beach Club, Bermuda
Vacation, Building, Resort, Real estate, Mixed-use, Restaurant, Hotel, Palm tree, Tourism, Apartment,

Het Hamilton Princess Hotel & Beach Club laat je wanen in een waar filmdecor waarin alles gekleurd is in oud- en lichtroze tinten. Dit resort kijkt uit over de haven en beschikt over een infinity pool met drijvende, jawel roze, ligstoelen.

9 The Ritz-Carlton Abama, Tenerife
Sky, Building, Town, Architecture, Tree, Hacienda, City, Estate, House, Landscape,
The Ritz-Carlton, Abama, Tenerife

Een prachtig hotel aan het strand te zuiden van Tenerife, inclusief privé stranden en terrassen met een adembenemend uitzicht. Het Ritz-Carlton Abama hotel is een waar roze paleis.

10 Hotel de Russie, Rome
Building, Neighbourhood, Mixed-use, Property, Apartment, Human settlement, Courtyard, Town, Architecture, Residential area,
Hotel de Russie Rome

Aan de voet van de legendarische Spaanse trappen bevindt zich dit eeuwenoude roze palazzo. Het Hotel de Russie heeft een parel van een binnenplaats waar je perfect kunt vertoeven tijdens je roman holiday.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder