Vrolijk Pasen! Dit zijn de beste plekken voor een paasbrunch of -lunch

Voor iedereen die nog geen plannen heeft met de paasdagen.

pasen-brunch-lunch-amsterdam
Sander Baks

De paasdagen staan weer voor de deur. Vogue selecteert de beste plekken in Amsterdam voor een uitgebreide paasbrunch, van one-of-a-kind chocolade-explosies tot een speciale Easter Roast. Voor iedereen die geen tijd heeft voor een zelfgemaakt ontbijt, brunch of lunch - of dat simpelweg niet ziet zitten. Vrolijk Pasen!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Izakaya - Culinary Easter brunch

Izakaya brengt je deze paasdagen de ultieme culinaire brunch. Ga voor de Aziatische klassiekers, als de Crispy Rice met Tuna Tartar, de Yellow Tail sashimi en de Wagyu & Foie Gras Gyoza. Vergeet je brunch niet af te sluiten met een speciaal dessert. Zo ontwikkelden de koks van Izakaya de Sake Explosion van witte chocolade, groene thee en exotische fruitsoorten - die er ook nog eens prachtig uitziet.

Izakaya, Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam

Reserveren

2 Pause - All-day breakfast
Meal, Brunch, Breakfast, Lunch, Table, Food, Yellow, Restaurant, Dish, À la carte food,
Pulitzer

Liever geen gestress met de paasdagen? Bij restaurant Pause in het Pulitzer hotel in Amsterdam kun je de hele dag ontbijten. In de serre en binnentuin geniet je van het vernieuwde ontbijtmenu, met onder andere acai en poké bowls, avocado toast en Franse macarons. Niet alleen is het eten om je vingers bij af te likken, het interieur met de marmeren tafels en groene fluwelen stoelen is ook een lust voor het oog.

Restaurant Pause in het Pulitzer hotel, Prinsengracht 323, Amsterdam

Reserveren

3 MOMO - Easter Flower Pot

Ook bij MOMO kun je terecht voor een speciale paasverrassing. En wel een heerlijk over-de-top dessert, de zogeheten Easter Flower Pot. Hoewel dat niet per se klinkt alsof je het kunt eten, bestaat de pot van top tot bodem uit, ja écht, chocolade. Het dessert is van 18 t/m 22 april verkrijgbaar.

MOMO, Hobbemastraat 1, Amsterdam

Reserveren

4 The Butcher Social Club - Urban Easter Playground
Building, Interior design, Lobby, Architecture, Room, Furniture, Table, Cafeteria, Restaurant, Mixed-use,
The Butcher

Burgers eten met Pasen? Het kan bij The Butcher Social Club in Amsterdam. Breng hier met het hele gezin de paasdagen door, want speciaal voor de kleintjes opent The Butcher een speeltuin in paas-stijl, de Urban Easter Playground. Vergeet niet de speciale chocolade milkshake te proeven, want de paasdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder een beetje (of veel) chocola.

The Butcher Social Club, Overhoeksplein 1, Amsterdam

Reserveren

5 The Duchess - Easter afternoon tea

The Duchess staat bekend om haar extravagante afternoon tea, met gevulde plateau's vol lekkernijen. Ook met Pasen kun je in de speciale Tea Room terecht voor een heerlijke high tea met oneindig veel theesoorten, hartige delicatessen, verfijnde zoetigheden en heel veel chocolade. Oh ja, en hadden we een glas champagne al genoemd? Daarnaast bestel je bij The Duchess van 13 t/m 22 april de speciale Chocolate Explosion: een groot paasei die wordt opengebroken met stikstof waardoor een overdaad aan chocolade tevoorschijn komt. Een beleving op zich.

The Duchess, Spuistraat 172, Amsterdam

Reserveren

6 Floor 17 - Parent's Peace Brunch
Property, Building, Real estate, House, Home, Room, Interior design, Roof, Architecture, Estate,
Floor17

Op zondag 21 april ga je naar het dakterras van het Ramada Apollo hotel, want daar zit Floor 17. Tijdens de zogeheten Parent's Peace Brunch (van 12:00 tot 16:00 uur) geniet je, zoals de naam doet vermoeden, van een rustgevende paasbrunch. Er worden genoeg activiteiten georganiseerd voor de kids, dus dat betekent een beetje ontspanning voor de ouders. En vergeet daarbij de smaakvolle brunchgerechten niet.

Floor 17 in het Ramada Apollo hotel, Staalmeesterslaan 410, Amsterdam

Reserveren

7 MR PORTER - Easter Sunday Roast

Bij MR PORTER geniet je de aankomende paasdagen van een heuse Sunday Roast. Tussen 12:30 en 16:00 uur worden de beste steaks geserveerd, en dat met een prachtig uitzicht over heel Amsterdam. Als toetje bestel je de speciale paaschocolade, een chocolade paashaas mét bladgoud - onder het motto: een beetje overdaad is nooit verkeerd.

MR PORTER, Spuistraat 175, Amsterdam

Reserveren

8 Kanarie Club - Paasbrunch met Huismus-cocktail

Tijdens de paasdagen heeft de Kanarie Club een speciale cocktail gelanceerd die perfect samengaat met de ideale paasbrunch. Zo heeft de bekende Huismus-cocktail een frisse transformatie ondergaan, nu met gele Chartreuse, citroensap en kardamom.

Kanarie Club, Bellamyplein 51, Amsterdam

Reserveren

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder