De fijnste flexwerkplekken in Amsterdam als veilige vervanging van je home office

Op deze plekken kun je in alle rust een dagje werken.

beste-werkplekken-amsterdam-freelance-coworking
Francisco Nogueira

Vaak thuis aan het werk en toe aan een nieuwe werkplek? Soms kan het fijn zijn om je bank of eettafel te verruilen voor een inspirerende omgeving, waar andere werkende mensen te vinden zijn en je op nieuwe ideeën kunt komen. Het kan lastig zijn een fijne plek te vinden waar je rustig kunt werken en je niet na een tweede cappuccino weggejaagd voelt. Vogue selecteert de fijnste flexwerkplekken waar je perfect kunt werken aan je nieuwste project in een stimulerende en inspirerende omgeving. Van Zoku en Wicked Grounds tot het Hoxton en Fosbury & Sons, in willekeurige volgorde vind je hier de fijnste flexwerkplekken in Amsterdam.

Omtrent de huidige coronacrisis hebben onderstaande organisaties aangepaste maatregelen getroffen, om mensen volledig volgens de richtlijnen van het RIVM een werkplek te kunnen bieden.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Fosbury & Sons
beste-flexwerkplekken-amsterdam-coworking
Francisco Nogueira

Fosbury & Sons opende deze maand haar eerste co-working space in Amsterdam, in het oude Prinsengrachtziekenhuis. Oprichters van bedrijven als Blendle, Ticketswap, Ace & Tate, Top Notch en Tony Chocolonely hebben al hun satellietkantoor in deze nieuwe werkplek. Fosbury & Sons ademt stijl en design, en is dan ook ingericht en gestyled door ontwerpersduo Going East. Ook speelt kunst een belangrijke rol binnen het interieur, dat samen werd gesteld door de Amsterdamse Grimm Gallery en The Ravestijn Gallery. Naast de stijlvolle werkplekken kunnen leden ook ontspannen in het Fosbury & Sons Café, dat is gelegen aan een eeuwenoude en idyllische binnentuin.

Fosbury & Sons
Prinsengracht 769

2 Venu
venu amsterdam
Venu Amsterdam

Venu is de ultieme plek voor designliefhebbers die in alle rust willen werken te midden in een stijlvolle en inspirerende ruimte. Deze plek werd specifiek gecreëerd voor personen die zich niet volledig willen committeren aan één specifieke plek voor een bepaalde tijd. Zo kun je er een plekje huren voor het aantal uren dat jij prettig vindt, in een van de stijlvolle en comfortabele werkplekken. Belangrijke bijkomstigheid; ze serveren er de meest lekkere koffie en je raakt er geïnspireerd (als niet hebberig) door het bijzonder stijlvolle interieur.

Venu
Haarlemmerdijk 138 A

3 Stories
stories
Stories

Met verschillende locaties in Amsterdam is Stories dé high-end co-working community voor zowel gevestigde therapeuten en startende coaches. In Oud-Zuid en op de Herengracht zijn de ruimtes van Stories zo gecreëerd dat ze een inspirerende uitstraling hebben door gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De ideale plek dus om in alle rust aan de slag te gaan. Stories werkt op basis van flexibele memberships en biedt members toegang tot community ruimtes en privékamers.

Stories
Verschillende locaties in Amsterdam, Utrecht en Haarlem

4 Zoku

Dit bijzondere hotel is een van de meest prettige werkplekken voor zelfstandigen. Zoku creëert voor velen een tweede thuis, waar in de zogenoemde huiskamer verschillende ruimtes zijn ingericht om rustig en vol comfort te werken. Het is een offciële flexwerkplek, waar je kunt kiezen voor een maand, dag of namiddag-pas. Met een prachtig uitzicht over Amsterdam is dit een inspiratievolle werkplek.

Zoku
Weesperstraat 105

5 Volkshotel Werkplaats

Een ware klassieker wat voor velen een dagelijks toevluchtsoord is geworden. Er is ruimte genoeg in de grote lobby van het hotel, maar er zijn ook officiële werkplekken waar je vergaderruimtes kunt afhuren. De perfecte plek waar je als ZZP’er kosteloos een hele dag kunt werken. Vooral in de zomer is deze plek een aanrader, waar je na een dag hard werken kunt genieten van een drankje op hun rooftop.

Volkshotel
Wibautstraat 150

6 Bloom Room
De fijnste flexwerkplekken van Amsterdam
Bloom Room

Even ontsnappen aan de vier muren van je kille kantoor voor een vergadering of brainstormsessie doe je bij de Bloom Room in Amsterdam Oud-West. In deze serene ruimte wordt je verwelkomd door eigenaar Nadie, die ook nog eens een gezonde, volledig biologische maaltijd voor je op tafel zet terwijl je luistert naar een presentatie of moodboards in elkaar knipt.

Bloom Room
Derde Helmersstraat 30HS

7 Wicked Grounds

Vergaderen en werken op unieke locaties? Dan ben je bij Wicked Grounds aan het goede adres. Het ‘nieuwe vergaderen’ wordt hier gepromoot waar bezoekers de meest vernieuwende en inspirerende werkplekken wordt geboden.

Wicked Grounds
Verschillende locaties door Amsterdam en Rotterdam

8
9 House of Watt

House of Watt noemt zichzelf de huiskamer van Oost, de perfecte plek waar je kunt werken, koffie kunt drinken of 's avonds kunt dineren. Overdag zijn flexwerkplekken en ruimtes te huur voor zakelijke bijeenkomsten of om rustig zelf te werken.

House of Watt
James Wattstraat 73

10 Mindspace

Mindspace heeft niet enkel als doel een prettige werkplek te bieden aan bedrijven en zelfstandigen. Ze organiseren voor members tevens verschillende activiteiten zoals uitgebreide lunches, yogalessen, panels en talks. Je kunt er 24/7 terecht en ze hebben dertig locaties verspreid over de hele wereld waar je als member ook altijd terecht kunt om te werken.

Mindspace
Verschillende locaties in Amsterdam en wereldwijd

11 Kanarie Club

Gevestigd in een oude tramhal lopen werk en vrije tijd bij Kanarie Club naadloos in elkaar over waar creatieve ideeën worden bedacht onder het genot van een lekker drankje of goede maaltijd. Er worden verschillende werkfaciliteiten geboden waar je ruimtes kunt afhuren of kunt werken in het café. Ook is er een speciale werktafel ingericht waar je vol comfort je werkzaamheden kunt uitvoeren.

Kanarie Club
Bellamyplein 51

12 B.Amsterdam

Deze flexwerk organisatie biedt verschillende ruimtes aan voor verschillende werkdoelen waar een mix van zelfstandige ondernemers, startups, creatievelingen en bedrijven samenkomt. Er is tevens een dakterras, café, bioscoop en een fitnessruimte. Met 40.000 vierkante meter en drie gebouwen in Amsterdam is B. het grootste startup ecosysteem van Europa.

B.Amsterdam
Verschillende locaties in Amsterdam

13 Hoxton
Living room, Room, Interior design, Building, Furniture, Property, Home, Ceiling, Floor, House,
Hoxton

De lobby van het Hoxton aan de Herengracht is een oase van rust binnen de drukte van de stad. Als je snel even een meeting wil houden of rustig wil werken in een levendige omgeving is dit de uitgelezen plek.

Hoxton
Herengracht 255

14 StartDock

Bij deze co-working space met een pand op zowel de Heren- als de Keizersgracht in Amsterdam ben je tijdens je werkdag omringd door zowel startende ondernemers en start-ups tot zzp'ers en freelancers. StartDock is gebaseerd op een ‘non-concurrentiebeleid’ waar wordt gefocust op de verbindende factor en ondernemers elkaar helpen hun zakelijke doelen te bereiken.

StartDock
Verschillende locaties in Amsterdam en Rotterdam

15 The Butcher Social Club

The Butcher staat bekend als hét burgerrestaurant van de stad, maar op de locatie in de A'DAM Toren kun je ook terecht om te werken. Een koffiebar meets zakencentrum waar je informele en fijne werkplekken kunt vinden.

The Butcher Social Club
Overhoeksplein 1

16 Coffee & Coconuts
Building, Property, Interior design, Ceiling, Architecture, Room, Home, Real estate, House, Lobby,
Coffee & Coconuts

Geen officiële flexwerkplek maar zeker een fijne plek om te werken als je even niet thuis wil zitten. Een grote ruimte waar je gegarandeerd een rustige plek kunt vinden en de hele werkdag kunt genieten van verse koffie en broodjes.

Coffee & Coconuts
Ceintuurbaan 282-284

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder