De fijnste flexwerkplekken in Amsterdam als veilige vervanging van je home office

Op deze plekken kun je in alle rust een dagje werken.

beste-werkplekken-amsterdam-freelance-coworking
Francisco Nogueira

Vaak thuis aan het werk en toe aan een nieuwe werkplek? Soms kan het fijn zijn om je bank of eettafel te verruilen voor een inspirerende omgeving, waar andere werkende mensen te vinden zijn en je op nieuwe ideeën kunt komen. Het kan lastig zijn een fijne plek te vinden waar je rustig kunt werken en je niet na een tweede cappuccino weggejaagd voelt. Vogue selecteert de fijnste flexwerkplekken waar je perfect kunt werken aan je nieuwste project in een stimulerende en inspirerende omgeving. Van Zoku en Wicked Grounds tot het Hoxton en Fosbury & Sons, in willekeurige volgorde vind je hier de fijnste flexwerkplekken in Amsterdam.

Omtrent de huidige coronacrisis hebben onderstaande organisaties aangepaste maatregelen getroffen, om mensen volledig volgens de richtlijnen van het RIVM een werkplek te kunnen bieden.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Venu
venu amsterdam
Venu Amsterdam

Venu is de ultieme plek voor designliefhebbers die in alle rust willen werken te midden in een stijlvolle en inspirerende ruimte. Deze plek werd specifiek gecreëerd voor personen die zich niet volledig willen committeren aan één specifieke plek voor een bepaalde tijd. Zo kun je er een plekje huren voor het aantal uren dat jij prettig vindt, in een van de stijlvolle en comfortabele werkplekken. Belangrijke bijkomstigheid; ze serveren er de meest lekkere koffie en je raakt er geïnspireerd (als niet hebberig) door het bijzonder stijlvolle interieur.

Venu
Haarlemmerdijk 138 A

2 Sir Adam Hotel
sir adam hotel flexwerkplek
Sir Adam Hotel

Je hebt bedrijven die extreem creatief omgaan met de huidige situatie en daar is Sir Adam Hotel zeker één van. In de statige toren in Amsterdam-Noord kan je momenteel kamers huren die zijn omgetoverd tot werkplek. Bedden zijn vervangen door bureaus en op deze manier geniet je van je werkdag met het beste uitzicht van Amsterdam, roomservice én de mogelijkheid tot lunchen in The Butcher Social Club, dat zich op de begane grond bevindt.

Sir Adam Hotel

Overhoeksplein 7

3 Fosbury & Sons
beste-flexwerkplekken-amsterdam-coworking
Francisco Nogueira

Fosbury & Sons opende deze maand haar eerste co-working space in Amsterdam, in het oude Prinsengrachtziekenhuis. Oprichters van bedrijven als Blendle, Ticketswap, Ace & Tate, Top Notch en Tony Chocolonely hebben al hun satellietkantoor in deze nieuwe werkplek. Fosbury & Sons ademt stijl en design, en is dan ook ingericht en gestyled door ontwerpersduo Going East. Ook speelt kunst een belangrijke rol binnen het interieur, dat samen werd gesteld door de Amsterdamse Grimm Gallery en The Ravestijn Gallery. Naast de stijlvolle werkplekken kunnen leden ook ontspannen in het Fosbury & Sons Café, dat is gelegen aan een eeuwenoude en idyllische binnentuin.

Fosbury & Sons
Prinsengracht 769

4 Stories
stories
Stories

Met verschillende locaties in Amsterdam is Stories dé high-end co-working community voor zowel gevestigde therapeuten en startende coaches. In Oud-Zuid en op de Herengracht zijn de ruimtes van Stories zo gecreëerd dat ze een inspirerende uitstraling hebben door gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De ideale plek dus om in alle rust aan de slag te gaan. Stories werkt op basis van flexibele memberships en biedt members toegang tot community ruimtes en privékamers.

Stories
Verschillende locaties in Amsterdam, Utrecht en Haarlem

5 Zoku

Dit bijzondere hotel is een van de meest prettige werkplekken voor zelfstandigen. Zoku creëert voor velen een tweede thuis, waar in de zogenoemde huiskamer verschillende ruimtes zijn ingericht om rustig en vol comfort te werken. Het is een offciële flexwerkplek, waar je kunt kiezen voor een maand, dag of namiddag-pas. Met een prachtig uitzicht over Amsterdam is dit een inspiratievolle werkplek.

Zoku
Weesperstraat 105

6 Bloom Room
De fijnste flexwerkplekken van Amsterdam
Bloom Room

Even ontsnappen aan de vier muren van je kille kantoor voor een vergadering of brainstormsessie doe je bij de Bloom Room in Amsterdam Oud-West. In deze serene ruimte wordt je verwelkomd door eigenaar Nadie, die ook nog eens een gezonde, volledig biologische maaltijd voor je op tafel zet terwijl je luistert naar een presentatie of moodboards in elkaar knipt.

Bloom Room
Derde Helmersstraat 30HS

7 Wicked Grounds

Vergaderen en werken op unieke locaties? Dan ben je bij Wicked Grounds aan het goede adres. Het ‘nieuwe vergaderen’ wordt hier gepromoot waar bezoekers de meest vernieuwende en inspirerende werkplekken wordt geboden.

Wicked Grounds
Verschillende locaties door Amsterdam en Rotterdam

8
9 Mindspace

Mindspace heeft niet enkel als doel een prettige werkplek te bieden aan bedrijven en zelfstandigen. Ze organiseren voor members tevens verschillende activiteiten zoals uitgebreide lunches, yogalessen, panels en talks. Je kunt er 24/7 terecht en ze hebben dertig locaties verspreid over de hele wereld waar je als member ook altijd terecht kunt om te werken.

Mindspace
Verschillende locaties in Amsterdam en wereldwijd

10 B.Amsterdam

Deze flexwerk organisatie biedt verschillende ruimtes aan voor verschillende werkdoelen waar een mix van zelfstandige ondernemers, startups, creatievelingen en bedrijven samenkomt. Er is tevens een dakterras, café, bioscoop en een fitnessruimte. Met 40.000 vierkante meter en drie gebouwen in Amsterdam is B. het grootste startup ecosysteem van Europa.

B.Amsterdam
Verschillende locaties in Amsterdam

11 StartDock

Bij deze co-working space met een pand op zowel de Heren- als de Keizersgracht in Amsterdam ben je tijdens je werkdag omringd door zowel startende ondernemers en start-ups tot zzp'ers en freelancers. StartDock is gebaseerd op een ‘non-concurrentiebeleid’ waar wordt gefocust op de verbindende factor en ondernemers elkaar helpen hun zakelijke doelen te bereiken.

StartDock
Verschillende locaties in Amsterdam en Rotterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder