De leukste modecafés om deze zomer te bezoeken

Van het Fendi-café in Londen tot het net geopende café van Jacquemus in Parijs.

fondazione prada bar luce modecafé's
Fondazione Prada

Wil je je deze zomer bevinden tussen de fashion crowd of gewoon genieten van custom cappuccino's en gebakjes geïnspireerd op daadwerkelijke ontwerpen van je favoriete modehuis? Steeds meer modehuizen verplaatsen hun focus van fashion naar food waardoor er steeds meer nieuwe modecafés ontstaan. Vogue selecteerde de leukste cafés die iedere modeliefhebber moet hebben bezocht tijdens haar volgende vakantie of stedentrip. Van Jacquemus' gloednieuwe Café Citron in Parijs en een heuse Dior Couture high-tea in Londen tot je eigen Breakfast at Tiffany's in New York.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Café Citron

Franse ontwerper Simon Porte Jacquemus lanceerde dit jaar zijn eigen café. Geïnspireerd op zijn thuisbasis Zuid-Frankrijk vind je hier gebakjes in citroenvorm en de lekkerste ontbijt en lunch hapjes en drankjes. Het Parijse café is gevestigd in de nieuwe Galerie Lafayette aan de Champs-Élysées.

Café Citron - 60 Avenue des Champs-Élysées Parijs
Permanent geopend

2 Tiffany & Co. The Blue Box Café

Gelegen op de vierde verdieping van de flagship store van het Amerikaanse juwelenhuis Tiffany & Co. in New York vind je The Blue Box Café. Hier kun je je eigen heuse Breakfast at Tiffany's beleven, waar je Amerikaanse klassiekers geserveerd krijgt met een prachtig uitzicht over Fifth Avenue in een volledig Tiffany Blue-café.

The Blue Box Café - 727 Fifth Avenue, New York
Permanent geopend

3 Dior-café

Met de komst van de bijzondere Dior-expositie in het Victoria and Albert Museum in Londen, is er tevens een heus Dior high-tea café geopend in de Britse hoofdstad. In het hotel The Berkeley kun je genieten van een speciale Dior high-tea met Dior-cappuccino en gebakjes en koekjes in de vorm het iconische Dior 'bar'-jasje en het Miss Dior parfum.

Dior Café, Reserveren kan via The Berkeley, Wilton Place, Knightsbridge, Londen
Geopend t/m 29 september

4 Ralph's Coffee

Ralph Lauren toonde zijn afgelopen lente/zomer 2019 collectie in zijn eigen café in New York, waar de fashion crowd graag vertoeft. Ralph's Coffee is een klassiek café geheel gedecoreerd in de stijl van het modehuis, waar je koffie vindt afkomstig van biologische koffiebonen. Een ware hotspot met meerdere locaties in New York, als ook in Azië en Londen.

Ralph's Coffee - 173 Regent St, Mayfair, Londen / 888 Madison Ave, New York
Permanent geopend

5 Bar Luce

Een van de meest populaire café's onder de fashion crowd is wel Bar Luce in Milaan. Gevestigd bij de kunstgallerij Fondazione Prada van het gelijknamige modehuis, is het tevens een van de meest kleurrijke hotspots. Ontworpen door niemand minder dan Wes Anderson waan je je op een van zijn filmsets terwijl je geniet van een zoetroze taartje en een espresso of aperol spritz.

Bar Luce, Largo Isarco, 2, Milaan
Permanent geopend

6 Gucci Osteria

Hoewel niet echt een café kun je in dit heuse Gucci restaurant ook 's middags terecht voor een espresso of een cappuccino. Gucci Osteria is gelegen in hartje Florence, waar topchef Massimo Bottura zorgt voor de meest bijzondere gerechten.

Gucci Osteria - Piazza della Signoria, 10, 50122 Florence
Permanent geopend

7 Fendi-café

Gelegen in het legendarische warenhuis Harrods in Londen, vind je het fotogenieke Fendi pop-up café. Gemaakt in samenwerking met kunstenaar Joshua Vides kunnen bezoekers genieten in de bar van een kop koffie en heuse Fendi-koekjes en gebakjes mét logo. Ook is het café omringd door een complete collectie aan Fendi Peekaboo-tassen in alle kleuren en maten.

Fendi Café - Harrods, 87-135 Brompton Rd, Londen
Geopend t/m 31 augustus

8 Thomas's Café

Vernoemd naar de oprichter van het Britse modehuis Burberry serveert Thomas's Café geheel toepasselijk de Britse klassiekers zoals fish and chips en afternoon tea. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en het café is de hele dag open.

Thomas Café - Vigo Street 5, Londen
Permanent geopend

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder