De leukste en meest stijlvolle high tea adressen in Amsterdam

Bij deze plekken ben je aan het goede adres voor een heerlijk middagje thee drinken en gebakjes eten.

high-tea-amsterdam
Alexander Sporre

Met de herfst weer in aantocht wordt het steeds verleidelijker om binnen te blijven en te genieten van een rustmomentje met een warm kopje thee, en het liefst iets lekkers erbij. Een high tea is de uitgelezen kans om al deze dingen samen te brengen en met vrienden of familie te genieten van een smakelijk en knus middagje. Het leukste is het dan natuurlijk wanneer je meteen in een prachtige setting zit waar je niet meer uit je stoel wilt opstaan. Er zijn dan ook tal van leuke en stijlvolle high tea's in onze hoofdstad te bezoeken, van de nieuwe Viktor&Rolf Afternoon Tea in het befaamde Waldorf Astoria Hotel, tot de So Dutch Afternoon Tea in het Hotel De L'Europe. Take your pick.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Chocolate Afternoon Tea - Waldorf Astoria Amsterdam
waldorf astoria
Waldorf Astoria

De nieuwe editie van de Afternoon Tea van het Waldorf Astoria staat volledig in het teken van ‘s werelds meest geliefde delicatesse, chocola. Tijdens deze high tea kun je in de Peacock Alley genieten van heerlijke zoete en hartige lekkernijen die gecreërd zijn door Chef Sidney Schutte samen met patissier Vipin Charly. Terwijl je geniet van de culinaire smaaksensaties van deze high tea kun je daarnaast ook meegenieten van live pianomuziek die de ervaring helemaal compleet maakt. Voor degene die wel aan iets sterkers toe zijn dan een theetje is het mogelijk om drie verschillende exclusieve whisky’s te bestellen die perfect passen bij de zachte chocolade tonen van de high tea hapjes.

Reserveren
Vrijdag t/m zondag tot 7 december, Waldorf Astoria Amsterdam

2 Afternoon Tea - Conservatorium Hotel
Dishware, Serveware, Tableware, Food, Table, Meal, Leaf, Orange, Furniture, Cuisine,
Conservatorium Hotel

Met de meest verfijnde gebakjes en sandwiches in een van de mooiste hotels van Amsterdam vind je de Afternoon Tea van het Conservatorium Hotel. Met een groot aanbod aan zoete en zouten gerechten en hapjes kun je deze high tea helemaal indelen zoals jij wil. Elke zaterdag en zondag kun je in het hotel terecht voor een stijlvolle Afternoon Tea van 15.00 tot 17.30 uur voor €50 per persoon, of €65 als je er een glas Veuve Clicquot
Brut Champagne bij wil.

Reserveren
Elke zaterdag en zondag, Conservatorium Hotel Amsterdam

3 BVLGARI Afternoon Tea - Amstel Hotel
bvlgari-afternoon-high-tea
Alexander Sporre

Het Italiaanse juwelenhuis BVLGARI organiseert een speciale Afternoon Tea gelegenheid in het Amsterdamse Amstel Hotel. De iconische juwelen en twee nieuwe geuren van het huis Rose Goldea Blossom Delight en Splendida Tubereuse Mystique zijn doorvertaald naar kleurrijke gerechten. De BVLGARI Afternoon Tea wordt vanaf 1 november tot en met 1 december dagelijks geserveerd van 12.30 tot 14.40 uur en van 16:00 tot 18:00 uur voor €67,50 per persoon, inclusief een glas champagne en een rijkgevulde BVLGARI goodiebag.

Reserveren
1 november t/m 1 december, Amstel Hotel

4 Afternoon Tea - THE DUCHESS
Food, Cuisine, Dessert, Tableware, Dish, Sweetness, Recipe, Baked goods, Plate, Serveware,
The Duchess

In de intieme Tea Room van het restaurant van het W Hotel THE DUCHESS, vind je extravagante gebakjes, delicate broodjes, handgemaakte macarons en warme scones om van te genieten tijdens de Afternoon Tea. Met thee van het iconische theehuis Mariage Frères of een exclusieve selectie champagne kun je hier een hele ochtend, middag of avond genieten. Van maandag tot zaterdag tussen 11:00 en 23:00 uur en op zondag van 11:00 tot 23:30 uur kun je er terecht voor prijzen variërend tussen de 45 en 63 euro per persoon.

Reserveren
Maandag t/m zondag, THE DUCHESS Amsterdam

5 So Dutch Afternoon Tea - De L'Europe
Tablecloth, Restaurant, Table, Textile, Rehearsal dinner, Linens, Banquet, Napkin, Tableware, À la carte food,
De L'Europe

Bij de Afternoon Tea van hotel De L'Europe in Amsterdam vind je de verschillende aspecten van de Nederlandse eetcultuur samengebracht een een high tea. Ieder van de drie gangen heeft een typisch Nederlands ingrediënt of smaak, en wordt geserveerd op authentiek Delfts Blauw servies. Van donderdag tot en met zondag tussen 13:00 en 17:00 uur kun je genieten van deze Nederlandse high tea voor 39 euro per persoon.

Reserveren
Van donderdag tot en met zondag, Hotel De L'Europe

6 High Tea - Tassenmuseum Amsterdam
Room, Interior design, Table, Brunch, Yellow, Furniture, Curtain, Dining room, Textile, Meal,
Tassenmuseum

Na je museumbezoek kun je bij het Tassenmuseum er gelijk een stijlvolle high tea aan vast plakken. In het historische gebouw van het museum, dat gelegen is aan de Herengracht, kun je in een van de eeuwenoude kamers genieten van een uitgebreide high tea met uitzicht op de gracht. Je kunt kiezen uit drie verschillende menu's, variërend in prijs van 32,50 euro tot 47,50, en je krijgt er korting met een museumjaarkaart.

Reserveren
Elke dag, Het Tassenmuseum Amsterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder