Vogue's terrassenlijst: de beste terrassen van Den Haag

Dit zijn de leukste terrassen van 's-Gravenhage.

capriole café
Capriole Café

Als iets gebleken is de afgelopen weken, is het dat we in Nederland nog steeds uitstekend terrassenweer kennen. Goed, nu was het met die dertig plus temperaturen misschien af en toe iets té warm om een dag op een terras te vertoeven. Maar nu het kwik weer wat gaat dalen en voorlopig blijft hangen op een heerlijk zomerse temperatuur, is het tijd om weer het terras op te zoeken. Maar waar wil je nou écht onder het zonnetje zitten in Den Haag? Om je op weg te helpen daarbij, zette Vogue onze favoriete en zonnigste terrassen van de hofstad voor je op een rijtje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Capriole Café

Heerlijk tafelen aan het water onder de zon: daarvoor kun je bij Capriole Café terecht. Vergeet hier ook zeker niet de koffie te proberen, die branden ze namelijk zelf.

Capriole Café, Fokkerkade 18, Den Haag

2 Restaurant De Kade

Restaurant de kade heeft een héérlijk terras aan het water én een super duurzame kaart. Ze werken namelijk zoveel mogelijk met lokale, duurzame producten.

Restaurant De Kade, Dunne Bierkade 1A, Den Haag

3 Juni Café in het Nutshuis

Een ultieme plek om heerlijk tussen het groen in het zonnetje te zitten. Een ware oase van rust, dat is Juni Café in het Nutshuis!

Juni Café, Riviervismarkt 5, Den Haag

4 Wicked Wines

Wicked Wines bevindt zich op één van de schattigste en gezelligste plekjes van Den Haag, bij het Anna Paulownaplein. Ook voor heerlijke hapjes kun je bij deze fantastische wijnbar terecht.

Wicked Wines, Bazarstraat 42, Den Haag

5
6 Restaurant Milú

Zin in een cocktail? Dan kun je met de cocktailkaart van restaurant Milú je geluk niet op. Zink lekker weg in een van de leuke steigerhoutenbanken die bij hen op het terras staan.

Restaurant Milú, Driehoekjes 15, Den Haag

7 Jamey Bennett

Het terras van Jamey Bennett heeft plaats voor maar liefst 280 man – altijd wel een leuk plekje te vinden dus. Met uitzicht op de Hofvijver is het goed toeven hier.

Jamey Bennett, Plaats 11, Den Haag

8 Little V

Verrassende Vietnamese gerechten en de lekkerste cocktails – Little V is een hotspot die je niet wilt overslaan wanneer je in Den Haag bent.

Little V, Rabbijn Maarsenplein 21, Den Haag

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder