De beste restaurants die nu thuisbezorgen in Rotterdam

Geniet van het beste dat culinair Rotterdam je te bieden heeft, maar dan gewoon thuis.

Je restaurant runnen in deze tijden vergt wat creativiteit, maar gelukkig hebben onderstaande top restaurants daar genoeg van in hun mars om met leuke nieuwe initiatieven te komen. Niet alleen voor hen, maar júist ook voor jou: zo geniet je namelijk van al het lekkers dat culinair Rotterdam je te bieden heeft, gewoon vanuit thuis. Of je nu een overheerlijk menu thuis wilt laten bezorgen, of met verse ingrediënten van een top restaurant thuis aan de slag wil gaan (no worries, inclusief instructievideo), deze chefs kunnen je van alle gemakken voorzien. Dus stop met eindeloos scrollen door je food delivery app, en maak een keuze uit een van onderstaande restaurants – zodat je verzekerd bent van een maaltijd waarbij je je vingers af wilt likken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pizzabar di Vicini

Dit is, zonder twijfel, de tijd voor pizza. Én deze zaak is nog maar net open, dus het kan wel wat extra support gebruiken. Het Italiaanse di Vicini kun je vinden voor delivery via Thuisbezorgd of je kunt gezellig langs gaan voor take away. Chef Ayad Ezzarouali staat dagelijks tussen 16:00 tot 21:30 in de keuken om tal van verschillende pizza's in elkaar te flansen, van glutenvrij tot exemplaren met een hoop smeuïge mozzarellakaas. De homemade lasagne is ook een aanrader, overigens.

2 Bistro Belén

Bistro Belén staat dezer dagen klaar voor heel Rotterdam-West. Op het menu? Gestoofd wild zwijn, salade van op open vuur gegaard bier, en hangop met rabarber en nog veel meer lekkers. Kortom: om je vingers bij af te likken. Je kunt langs voor take away van 17.00 tot 20.00 uur, van vrijdag tot en met zondag.

3 Yama Japanese Cuisine

Normaal heeft Yama Japanese Cuisine een wachtlijst van maanden. Er is één chef die de sushi maakt en er kan maar een klein aantal mensen tegelijk eten. Om te bestellen, moet je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Elke dinsdag sturen ze een mail met opties om te bestellen. Wees snel, want het is zo volgeboekt.

4 Petit POSSE

Het Rotterdamse restaurant dat gespecialiseerd is in Frans-Catalaans-Baskische cuisine deelt vanaf nu hun topchef Mike met andere keukens in 010. Zo kun je genieten van zijn culinaire kwaliteiten in je exclusieve coronaproof privérestaurant thuis. Op het menu staan de Posse klassiekers, maar het is ook mogelijk om je eigen tailor-made menu samen te stellen. Reserveer jouw kitchen take-over door Mike hier.

5 Bun Rotterdam

Bij Bun Rotterdam vind je de lekkerste broodjes van de stad. Je kan alleen op vrijdag, zaterdag en zondag bestellen. Zorg dat je de Kip Extravaganza een keertje probeert, want die is echt *chef's kiss*. Kom langs of bestel op de site van vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

6 MammaLicia

MammaLicia heeft een leuk nieuw concept om de lockdown mee door te komen: PupediPasta. Elke week op zondag hebben ze een kookworkshop via hun Instagram-account, waarbij je zelf mee kunt koken. De verse ingrediënten kun je ophalen in het restaurant. Meer informatie vind je op de website.

7 Wagamama

Het befaamde Wagamama – in Rotterdam, Utrecht, Roermond en Amsterdam te vinden – is geïnspireerd op het snelle tempo van Japanse ramenbars. Aziatische gerechten slaan hier de klok, van kip gyoza tot teriyaki donburi van rundvlees. Bestellen doe je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus