Vakantie in eigen land is een feestje dankzij deze natuurhuisjes

En dat is leuker dan je denkt.

jill kortleve poserend voor vogue
Casper Kofi, Vogue September 2020

Waar we een jaar geleden het liefst nog overwinterden in Thailand, ligt dat tijdens de pandemie net een tikkie anders. Het mooie hieraan? Dat de meeste Nederlanders het eigen land weer zijn gaan herontdekken en -waarderen. Ons kikkerlandje is zo gek nog niet, blijkt als je kijkt naar de prachtige groene natuur en duinrijke omgeving. We schreven eerder al over de mooiste plekken van Nederland om eens te verblijven, nu gaan we een stapje verder: Vogue selecteert met liefde de mooiste natuurhuisjes voor jouw ultieme staycation.

Verblijf je liever in de stad? Bekijk dan ook eens onze favoriete staycations in Amsterdam.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Boomhut, Vierhouten, Gelderland
Airbnb

Op een unieke bosrijke plek in Gelderland staat deze moderne boomhut. Heb je hoogtevrees? Geen probleem, de boomhut is maar 1,5 meter hoog. Toch kijk je vanaf deze hoogte net wat mooier tegen al het groen van het bos aan.

BOEK

2 High-end natuurhuisje mét dinerservice, Hoenderloo, Veluwe
Cuber

De huisjes van Cuber zijn vakantie in eigen land op z'n chicst. Koffiedrinken op een enorm terras, douchen in de buitenlucht en slapen op een kingsize bed klinken al luxe, maar dat is nog niet alles. De Cuber app tilt jouw verblijf namelijk naar een hoger level - zo bedien je er gemakkelijk de gehele suite mee én bestel je in een handomdraai alles wat je nodig hebt; van champagne tot ontbijt op bed.

BOEK

3 Vogue Living: een weekend met Kim van Kooten en Jacob Derwig
4 Natuurhuisje, Tuinen van West, Noord-Holland
Natuurhuisje.nl

De Tuinen van West zijn een begrip voor menig Amsterdammer. Onder de rook van Amsterdam vind je namelijk een oase van rust en groen. Tussen de moestuinen, pluktuinen, schapen, kruiden, honing en bijen ben je even helemaal weg, maar tegelijkertijd ook zo in onze hoofdstad.

BOEK

5 Stolpboerderij aan de West-Friese zeedijk, Sint Maarten, Noord-Holland
Airbnb

Voor een prachtige kust hoef je niet ver van huis - en dat bewijst deze moderne stolpboerderij aan de West-Friese zeedijk, voorzien van alle gemakken en geschikt voor twee personen.

BOEK

6 Molen lodge met sauna, Bergen, Noord-Holland
Airbnb

Niet ver van de Noord-Hollandse kust ligt deze verborgen parel: een nieuwe, luxe lodge in een oude molen. Geniet van de privé-sauna en koel af op je eigen terras.

BOEK

7 Loft in de polder, Grootschermer, Noord-Holland
Airbnb

Op een vergeten plekje langs een oerhollands dijkje duikt ineens deze loft op, in de polder. Ruim, fris en heel erg volledig ingericht. Met haar mooie keuken en badkamer en fijne bedden is het een heerlijke locatie om langer te verblijven en de omgeving in alle rust te ontdekken.

BOEK

8 Natuurhuisje nabij het strand, Castricum, Noord-Holland
Natuurhuisje.nl

Met uitzicht op de Bakkumse Duinen is dit natuurhuisje in Castricum prachtig gelegen. Na een dagje strand of lange duinwandeling is dit een heerlijke plek om te genieten van een lekker glas wijn en de ondergaande zon.

BOEK

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder