Vogue Test: 8 Airbnb's op bijzondere locaties in eigen land

Ook in ons eigen kikkerlandje is genoeg moois te zien.

Nooit gedacht dat je een nachtje in de cel zou doorbrengen? Of in een sprookjesachtig kasteel? Deze Airbnb's op super bijzondere locaties maken het allemaal mogelijk. Hoogste tijd dus om je weekendje weg te plannen naar een van deze unieke slaapplekken.

Unieke locaties

Het afgelopen jaar hebben we gezien dat ons eigen kleine maar fijne landje genoeg moois te bieden heeft. Maar zelfs naar een jaar van staycations zijn er genoeg bijzondere plekken te ontdekken in Nederland. Zo kan je gaan voor een romantische woonboot in de Amsterdamse grachten, een echt hutje op de hei om even helemaal weg te zijn of bekijk de welbekende kubus woningen in Rotterdam eens van binnen.

8x Airbnb's op bijzondere locaties

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Theehuis aan de Vecht
Airbnb

Dit idyllische theehuis is gebouwd in een authentieke stijl voor de zeventiende eeuw, maar dan groot genoeg om te overnachten. Het licht aan de rivier de Vecht wat een bijzonder mooi uitzicht biedt. Bonus; het is mogelijk om een sloep bij het verblijf te huren.

Gemiddeld € 117 per nacht

BOEK

2 Amsterdams brugwachter huis
Airbnb

Pittoresk overnachten buiten de drukte van onze hoofdstad maar dichtbij genoeg om er een echt Amsterdams weekendje van te maken.

Gemiddeld € 207 per nacht

BOEK

3 Utrechtse werfkelder
Airbnb

Overnachten onder het centrum van Utrecht, maar dan zonder alle drukte. In deze werfkelder werden vroeger goederen opgeslagen, nu kan jij hier heerlijk wakker worden aan de Utrechtse oude gracht. Drink heerlijk een kopje koffie aan het water en wandel daarna gemakkelijk de drukte van de stad in voor een ontbijtje onder de dom.

Gemiddeld € 140 per nacht

BOEK

4 Rotterdamse kubus woning
Airbnb

Een van de must see bezienswaardigheden van Rotterdam; de kubus woningen bij de markthal. De grote vraag is altijd, hoe kan je hier in wonen en hoe ziet het er van binnen uit? Dit is jouw kans om dat te ervaren. Midden in Rotterdam overnachten in een van de meest bijzondere huizen van Nederland

Gemiddeld € 200 per nacht

BOEK

5 Watertoren in Vlissingen
Airbnb

Luxe op grote hoogte is wat deze Airbnb te bieden heeft. Vlak aan het strand, de gezellige boulevard en het bruisende centrum van Vlissingen. Geniet van het wijdse uitzicht of relax in de zonnige tuin. Deze Airbnb heeft alles wat je maar kan wensen voor een fijn weekend weg.

Gemiddeld € 245 per nacht

BOEK

6 Voormalige gevangenis in Hoorn
Airbnb

Altijd al afgevraagd hoe een gevangenis er van binnen uit ziet? Deze Airbnb in Hoorn laat je het ervaren maar dan met alle luxe die je nodig hebt. Vanuit deze bijzondere slaapplek ontdek je gemakkelijk waarom Hoorn de parel van het IJsselmeer genoemd wordt.

Gemiddeld € 75 per nacht

BOEK

7 Windmolen bij Abcoude
Airbnb

Hollandser dan dit wordt het niet, overnachten in een echte windmolen midden tussen de Nederlandse weilanden. De windmolen is van alle gemakken voorzien. Het is zelfs mogelijk om een duik te nemen of een stukje te kajakken.

Gemiddeld € 350 per nacht

BOEK

8 Boomhut in Halle
Airbnb

In deze boomhut kom je helemaal tot rust. Midden in een weiland met alleen natuur om je heen. Het dak van het huisje in van glas waardoor je altijd perfect daglicht hebt. Het huisje beweegt mee met de boom, dit maakt de ervaring nog even extra bijzonder.

Gemiddeld € 133 per nacht

BOEK

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder