8 Airbnb's die perfect zijn voor grote groepen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde in deze grote Airbnb's.

airbnb
Airbnb

Het ziet er naar uit dat we deze zomer er eindelijk weer op uit kunnen met wat meer mensen. Al je vrienden of familie eindelijk weer bij elkaar. Hoe leuk is het om met z'n allen een weekend of midweek te plannen naar een mooie Airbnb voor grote groepen. Even genieten in de natuur of juist in de drukke stad. Deze Airbnb's zijn er allemaal geschikt voor. Verblijf op een boot en vaar naar Terschelling of geniet van de rust en natuur in een luxe boerderij in Schoorl. Trommel snel je familie of vriendengroep op voor een heerlijk weekend weg in eigen land.

Ontdek Airbnb's voor grote groepen

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Koetshuis in Velsen-Zuid
Airbnb

Dit unieke verblijf heeft genoeg ruimte voor veertien personen. Het is een negentiende eeuws koetshuis 20 minuten van Amsterdam en tien minuten van het strand. Perfect voor een weekend weg in stijl.

Gemiddeld € 800 euro per nacht

BOEK

2 Gasthuis in de Betuwe
Airbnb

Deze prachtige villa is omgeven door een parkachtige tuin waar het heerlijk vertoeven is. Het Gasthuis is gelegen midden in de Betuwe. Het gasthuis is voorzien van alle luxe inclusief een trainingsruimte in het souterrain. Het huis is geschikt voor veertien personen.

Gemiddeld € 830 per nacht

BOEK

3 Boot bij Terschelling
Airbnb

'Orion' is een groot zeilschip gelegen bij Terschelling. Het schip biedt ruimte voor zestien personen. Het inschepen gebeurt in Harlingen om vervolgens naar Terschelling te varen. Een unieke kans om naar het eiland te varen en met een grote groep te verblijven dus!

Gemiddeld € 765 per nacht

BOEK

4 Luxe boerderij in Alphen
Airbnb

Deze schitterende woonboerderij in het Brabantse Alphen beschikt over een binnenzwembad en een heerlijke jacuzzi. Met zeven slaapkamers voor zestien personen is dit verblijf ideaal voor grote groepen. Er zijn scharrelende kippen aanwezig en je kunt heerlijk ontspannen bij het haardvuur. Daarnaast beschikt de boerderij over een prachtige tuin waar je buiten kunt dineren.

Gemiddeld € 1.357 per nacht

BOEK

5 Huis in Dreumel
Airbnb

Dit monumentale pand is geschikt om in te verblijven met tien personen. Het huis is voorzien van een grote gemeenschappelijke ruimte, een zwembad en een jacuzzi. De tuin waar de gasten gebruik van kunnen maken beslaat ongeveer 1000m2 en heeft diverse fruitbomen.

Gemiddeld € 400 per nacht

BOEK

6 Boerderij bij Waverveen
Airbnb

Deze luxe boerderij heeft naast een prachtig interieur ook een geweldige omgeving. Er is ruimte voor veertien personen. Het huis is gelegen midden in de natuur maar wel 30 minuten vanaf Amsterdam. The best of both worlds dus!

Gemiddeld € 840 per nacht

BOEK

7 Industrieel pand in Amsterdam
Airbnb

In deze Airbnb raak je nooit uitgekeken. In ieder hoekje gebeurt wel iets. Een echte speeltuin voor groepen tot zestien personen. Het is gelegen in Amsterdam. Perfect om de hoofdstad te verkennen!

Gemiddeld € 545 per nacht

BOEK

8 Boerderij in Schoorl
Airbnb

Deze omgebouwde boerderij is geschikt voor vijftien personen. Het is gelegen op een unieke locatie aan de rand van een schitterend natuurgebied met het strand om de hoek. Authentieke elementen in een modern jasje met de gemakken van deze tijd.

Gemiddeld € 600 per nacht

BOEK

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder