Vogue City Guide: dit zijn de leukste plekken van Den Haag

Voor een weekend in die mooie stad achter de duinen.

dutch house of parliament den haag
Rob KintsGetty Images

Den Haag heeft zo'n beetje alles: de politiek, de restaurants en hotels en natuurlijk de locatie - wie wil nou niet vlakbij het strand zitten? Vogue ontdekte die mooie stad achter de duinen en zette de leukste plekken van Den Haag op een rij, ideaal voor een stedentrip of lang weekend weg.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Collector The Hague

Overnachten bij The Collector The Hague is een feestje. Het interieur is een prachtige kakofonie van verzamelde objecten - hence the name. Elke kamer is anders, de een nog mooier en bijzonderder dan de ander. Het hotel is bovendien gevestigd op het pleintje Haagsche Bluf, waar je onder andere de gezellige Foodhallen en andere horecagelegenheden aantreft.

The Collector The Hague, Haagsche Bluf 52

2 Filya Indoor Garden

Voor iedereen met groene vingers is Filya Indoor Garden een heus paradijs. Je vindt er letterlijk alles wat je hartje begeert voor een Instagram-waardig balkon of tuin: van de meest exotische planten tot stijlvol meubilair.

Filya Indoor Garden, Fluwelenburgwal 1F

3 Doutzen Kroes onthult haar favoriete plekken in Amsterdam
4 Palmette

Het ene gerecht bij Palmette is nog mooier dan de andere. De chefs overtreffen zichzelf keer op keer met gerechten geïnspireerd op de Franse keuken.

Palmette, Plaats 27

5 The Fine Store

Op zoek naar een stijlvol cadeau voor jezelf of een ander? Dan ben je bij The Fine Store aan het juiste adres. Verwacht een gecureerd aanbod van interieur- en lifestyle-items waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had, maar spontaan niet meer zonder kan.

The Fine Store, Thomsonlaan 1

6 Kaafi

Voor écht goede koffie en dito zoetigheden of brunch, ga je naar Kaafi. Pumpkin pie, matcha cookies of scones, anyone?

Kaafi, Prinsestraat 25

> Lees ook: Vogue City Guide: de beste plekken van Hamburg

7 Café Franklin

Net buiten het centrum ligt Café Franklin, een niet zo goed bewaard geheim van Den Haag. En dat komt goed uit, want ze serveren de lekkerste flammkuchen van de stad.

Café Franklin, Valkenbosplein 24

8 Bleyenberg

Bij Bleyenberg geniet je niet alleen van het uitzicht over de stad vanaf de rooftop bar, maar eveneens van de uitgebreide kaart vol lekkers - inclusief een groot scala aan cocktails.

Bleyenberg, Grote Markt 10

> Lees ook: Vogue City Guide: de beste plekken van Parijs

9 Little Green Shop

Little Green Shop is dé plek om jezelf te verliezen als je op zoek bent naar nieuwe planten en andere decoratie voor je huis. Met lege handen naar buitengaan is geen optie.

Little Green Shop, Prins Hendrikstraat 103

10 Bøg

Wie fan is van de Scandinavische keuken, kan bij Bøg z'n geluk niet op. Het menu is ambachtelijk en verfijnd; het restaurant is nog niet bekroond met een Michellinster, maar zet zeker een stap in de goede richting.

Bøg, Prinsestraat 130

11 Evy's Vintage

Voor degene die altijd op zoek is naar vintage designer treasures: bij Evy's Vintage ben je op de goede plek.

Evy's Vintage, Pr. Mariestraat 7C

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder