Vogue
Breaking! Prins Charles zal Meghan Markle naar het altaar begeleiden

cultuur / Wedding

Breaking! Prins Charles zal Meghan Markle naar het altaar begeleiden

Datum
Getty Images

Velen voelden met Meghan Markle mee na haar persoonlijke statement, waarin ze deelde dat haar vader haar niet naar het altaar zal begeleiden. Terwijl Markle's vader zich vooral op zijn gezondheid zal richten en de bruiloft van een afstand zal meemaken, is er namelijk een nieuwe kandidaat ingesprongen. Nee, het is niet Markle's moeder, Doria Ragland, maar Prins Charles die de kersverse bruid zal weggeven aan zijn zoon, Prins Harry. Zo werd zojuist bekend gemaakt op het Twitter-account van Kensington Palace.

De eer aan Prins Charles

Voor de koninklijke bruiloft morgen, op zaterdag 19 mei, heeft de voormalige Suits-actrice haar aanstaande schoonvader gevraagd om de traditie te vervullen. Naar verluidt is Charles 'zeer verheugd om Ms Markle te kunnen begeleiden bij haar eerste stappen die zullen leiden naar een leven als lid van de koninklijke familie.' Het zal geen gemakkelijke week zijn geweest voor Meghan Markle, nadat haar vader ook negatief in de publiciteit kwam omdat hij foto's voor de paparazzi in scène zou hebben gezet waarop hij zich voorbereidde op het huwelijk van zijn dochter. Gelukkig blijft de bruidegom en zijn voltallige familie vierkant achter Markle staan. Morgen is het zover. Kijk je mee? Via Vogue.nl volg je al het laatste nieuws vanuit Windsor op de voet.

Vogue lanceert op dinsdag 22 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! 

Bakken maar! Dit zit er allemaal in de bruidstaart van Meghan Markle en prins Harry

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten