Vogue
Deze kaarsen waren verantwoordelijk voor 'de geur' tijdens de royal wedding

cultuur / Wedding

Deze kaarsen waren verantwoordelijk voor 'de geur' tijdens de royal wedding

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Diptyque, het luxe Franse label bekend om zijn heerlijke geurkaarsen, hebben de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry voorzien van een ongetwijfeld heerlijke geur. Meghan en Harry kozen persoonlijk een selectie van frisse en bloemige geuren van het merk, perfect voor hun lentebruiloft.

Lentegeur in St. George's Chapel

De bij velen (ook op de Vogue-redactie) geliefde roomsprays en geurkaarsen van Dyptique voorzagen de kamers waar de Duke en Duchess of Sussex zich voorbereidden op hun grote dag van een heerlijke geur. Ook werden de geuren gebruikt om de gehele St. George’s Chapel van Windsor Castle lekker te doen ruiken. Welke specifieke geuren van Dyptique gebruikt zijn mogen ze niet bekend maken, maar het label raadt Tubéreuse en Roses aan voor een lentegevoel in je interieur. Duly noted!

Eerder was al bekend dat het Britse Floris London een parfum had ontwikkeld voor het stel om te dragen op hun trouwdag. De unisex, citrus marine eau de parfum is niet te koop voor consumenten. Of Meghan en Harry de geur ook daadwerkelijk hebben gedragen op 19 mei is niet zeker, maar Meghans liefde voor parfum staat vast. In 2016 vertelde ze in een interview: ‘Parfum is mijn favoriet. Zo erg zelfs, dat als ik het huis uit ga zonder het op te doen, ik even later omkeer en weer terug naar huis ga. Ik wissel een aantal geuren af. Ik hou van Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum en zowel de Wild Bluebell als de Wood Sage & Sea Salt Colognes van Jo Malone.’

Getty Images

In Nederland kun je Dyptique onder andere kopen bij de Bijenkorf en Skins Cosmetics.

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu dit collector's item van Vogue, zodat je deze als eerste in huis hebt!

De royal wedding gift bags worden nu verkocht op eBay

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten