Vogue
Lily's Wedding: het verlovingsfeest

cultuur / Wedding

Lily's Wedding: het verlovingsfeest

Datum
Auteur
Lilian Bunders

Vogue's sales manager Lilian Bunders (33) trouwt op 4 juli aanstaande met Nick. In aanloop naar de bruiloft neemt ze je mee in haar voorbereidingen, van haar legendarische engagement party tot haar zoektocht naar een geschikte locatie en haar trouwjurk (custom made Jan Taminiau!). Vandaag: their big fat Greek engagement party.

Samen met mijn verloofde Nick heb ik al vele feestjes gegeven, variërend van compleet uit de hand gelopen Koninginnedag-keukenfeestjes tot exotische dieren en een paaldanseres op onze verjaardag. Dat er een verlovingsfeest moest komen was dan ook snel besloten. Een feest om onze liefde te vieren samen met al onze vrienden en natuurlijk met mijn lieve Vogue-collega's, die fijn contrast bieden bij de Leidse corps-vrienden van Nick.

Verjaardagsfeest – met leeuw – vorig jaar

Tijd om na te denken over een trouwjurk was er niet want wat moest ik toch aan op ons verlovingsfeest!? Het uren afspeuren van Net-a-Porter, Mytheresa, Stylebop en natuurlijk the Outnet was begonnen! Op de redactie werd alles bezorgd en hielden we verschillende pas-sessies. Collega Gijsje was verliefd op een witte Pucci-jurk met ruches en Nicky en Hante stemden voor een Valentino met organza-mouwtjes. Na veel wikken en wegen viel de keus op een wit leren strapless Valentino-jurkje, afgewerkt met het mooiste kant. De schoenen waren lastiger. Tijdens de opbouw van Beauty Night Out – de dag voor het feest! – deed ik een snelle speurtocht door de P.C. Hooftstraat en daar vond ik bij Jimmy Choo het perfecte pointy paar. All set!

‘Het thema was snel bedacht met een half-Griekse verloofde: Our Big fat Greek Engagement Party, met Jacky en Aristoteles Onassis als inspiratiebronnen en dresscode.’De locatie voor het feest was sneller gevonden. Onze goede vriend Steven opende restaurant Le Coq en zag een groot feest wel zitten. Champagne werd opgehaald uit Reims door een behulpzaam studentendispuut en het thema was snel bedacht met een half-Griekse verloofde: Our Big fat Greek Engagement Party, met Jacky en Aristoteles Onassis als inspiratiebronnen en dresscode. Voor entertainment werd ook gezorgd. Denk aan danseressen met grootse verentooien in minuscule bikini's, een schaap (Nick's idee), een dichtenmeisje die pikante versjes voor de gasten op papier zette en een oude bekende van ons was uitsmijter slash cupido voor de avond. Susan Polman, de persoon die je moet inhuren als je wil dat je feest er fabuleus uitziet, kleedde ook de serveersters prachtig aan en liet hun spannende gadgets uitdelen.

Een groepsfoto met de danseressen in minuscule bikini's en grootse verentooien

Zelf dacht ik ook 'big' en had ik het grootser-dan-groots haar van Kate Moss in mijn hoofd. Dat had nog wat voeten in de aarde maar na ruim 3 uur, heel veel extra haar en bussen Elnett was het resultaat – jawel – groots! Flink wat eyeliner en mijn look was klaar.

Het thema was snel bedacht met een half-Griekse verloofde: Our Big fat Greek Engagement Party

De instructie aan het personeel om vooral goed door te schenken had effect. Vooral op mij! Om 02:00 uur vertrok ik – nadat dat we op z'n Grieks met borden hadden gegooid en er zoenende nieuwe stelletjes ontstonden – misselijk naar huis waar ik me meteen voornam om op het huwelijk niet direct 6 glazen champagne achter over te slaan.

Maar wat maakte deze dag echt bijzonder? Onze Fashion producer Ester had bedacht dat deze dag ook het moment moest zijn om in ondertrouw te gaan, wat we ook deden, gevolgd door een lunch met mijn ouders. Dit alles resulteerde in een geweldige dag en nacht met veel bijzondere momenten!

Volgende week vertelt Lilian je uitgebreid over de zoektocht naar de perfecte trouwjurk. 

Zeven schoonheden

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten